Prietena ta e mult mai importanta decat un baiat. Gandeste-te daca ai fi fost tu in locul ei. Nu mai vorbi cu el, daca nu poti mentine doar o relatie de amicitie.
Multumesc :*.
Cu placere :*
Buna! Dovedeste-i preitenei tale ca esti o prietena buna si nu o trada, "dandu-te" la iubitul ei, mai ales daca spui ca pe ea o deranjeaza asta si daca el insusi ti-a spus ca ei se iubesc. cel mai bine e sa-i dai ignore si sa nu mai reiei niciodata conversatiile cu el sau, sa nu iti vina cumva ideea de a iesi doar tu cu el la o intalnire. lasa-i sa-si traiasca idila, poate ca intre ei doi sunt cu adevart sentimenet puernice si poate ca vor ajunge cu timpul la o relatie frumoasa si serioasa si de durata, de ce s ale o strici tu, tocmai tu care esti prietena ei? Mai bine gaseste-ti un tip liber, care sa-ti daruiasca tie toata atenbtia si afectiunea lui, sa te iubeasca si sa te aprecieze cu adevarat si, astfel, toata lumea e fericita. La multi ani si un an bun!
Pai daca prietena ta nu tine cu adevarat la el, sau invers...n`ai decat sa il iei tu. Depinde si de sentimente asa cred eu
El mi-a spus ca o iubeste si ea pe el.
Atunci nu mai vorbi cu el, poate ca asa e cel mai bine.