| justmegirl a întrebat:

prietena mea buna este prietena si cu o fata gen rebela, punk si mereu vine la mine cu ea.si la inceput m-am gandit ca ma pot intelege... da nu am nimic in comun cu ea.chiar ma enerveaza de acum, cand fata aia e langa prietena mea nici nu ma baga in seamastraight facesi prietena mea imi zice mereu ca o enerveaza da e prietena cu ea ca o lasa sa copie din astea, si azi m-am suparat putin si incepeam sa nu le bag in seama, eu azi vroiam sa discut cu ea si sa-i zic ca nu prea o suport, pentru ca de ex:am o prietena si prietena mea nu prea o plc, dar eu nu stau mereu cu fata asta, doar ma salut si mai vb cateodata iar prietena mea sta mereu cu aia, mai rar se intampla, si cand mai era o ora si trebuia sa plec cu ea de la scl inainte de ora mi-a zis ca nu mai face o ora si ca pleaca, iar eu i-am zis aha si am plecat, CE AR TREBUI SA FAC? cum sa ma impac

1 răspuns:
| justme97 a răspuns:

Stiu prin ce treci ceva asemanator mi se intampla si mie
trebuie sa o iei de o parte pe prietena ta si sa aveti o discutie sincera, sa i spui ce parere ai tu. daca vrea sunt sigura ca va intelege si se va indrepata dar daca nu vrea sa inteleaga grija din pacate poti apela la o varianta care nu e tocmai frumoasa dar poate asta o va trezi la realitate
adica:sa te imprietenesti cu o alta fata si asa o sa o faci geloasa pe prietena ta si va veni singura la tine
doar ca sfat
niciodata nu trebuie sa alergi tu dupa ceva, lasa acele lucruri(persoane)sa vina singure la tine.
succes:X