Cel mai bun lucru pe care il poti face tu in momentu de fata e sa nu te bagi
dupa cele spuse se vede ca nu ai mai mult de 15 ani. totusi trebuie sa inteleaga prietena ta ca acum el are iubit, a renuntat la ea. e cu altcineva nu mai are ce sa faca, nu poate sa ii impuna sa o iubeasca, probabil baiatul are ochi numa pentru fata cu care e acuma. asa ca mai bine vezi-ti tu de treaba ca mai incolo sa nu pici de proasta ca te-ai bagat in treburile lor eventual poti sa ii zici ca sa-si ia gandu de la el( cel putin cat are prietena) nu e furmos sa te bagi in relatia altora
Am fost si eu in situatia ta. Nu stiu daca am facut bine, dar eu m-am dus la el si i-am spus exact ce ma inerveaza si tot ce cred despre el, ce cred despre prietenia lui cu prietena mea(ceea ce era buna) si cam tot ce stiam despre prietena lui actuala. Si asa acum sunt din nou prieteni buni, dar conteaza si ce fel de baiat e. Daca e nepasator doar o sa zica prietenei tale si ea o sa se supere pe tine etc., dar daca e un baiat cu bun simt se va gandi la spusele tale si va actiona.
Salut! o despartire ca asta poate fi semnificativa.Eu zic sa lasi ca lucrurile sa vina de la sine, si ve-i vedea ce se va intampla in vitor.Mult noroc!