Prietena ta suferă de autoapreciere.Ea nu știe că nu există fete urâte există doar fete neîngrjite. Orice fată care știe să-și arate calitățile ei dar nu aici nu mă refer prin machiaj ci doar prin fiind naturală.
Ar trebui să aprecieze mai mult viața pentru că e o persoană norocoasă.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ea trebuie sa se convinga ca nu arata asa rau cum spune.Crede ca daca ii spui tu, o prietena buna, o spui doar de mila.Cu timpul va gasi un baiat care sa o placa asa cum e, si va trece peste toate astea.Nu e cea mai mare tragedie.Ai grija insa sa isi gaseasca un baiat de treaba,ca sa nu ii strice moralul mai mult dupa aceea. Poti sa o ajuti sa se imbrace frumos, sa se machieze, sa isi aranjeze parul, apoi sa mergeti intr-un club sau restaurant, unde sa se simta speciala.Altceva nu stiu ce sa zic.Doar ea poate sa treaca peste toate astea.Mult succes!
Sunt de părere că ar trebui să apeleze mai bine la un psiholog, cred că el e singura persoană care o poate face să-și schimbe mentalitatea. E destul de rău că gândește în modul ăsta, la vârsta asta. Îmi dau seama că încerci să o ajuți și vrei să-i faci un bine, dar singura soluție cred că e să apeleze la un psiholog, nu știi cât de mult o poate ajuta.
Buna, nu trebuie sa îi pese de cum arata, asta chiar nu va conta, fata draguta si corpul sexy nu îi va cumpara iubirea adevarata si nici viata mai multa. Ea sa se bucure de ce are si de cum arata, ca indiferent de fata, tot murim