| Anna0111 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna este obsedata de internet, in special de skipe. Acum doua saptamani a inceput sa se joace un joc, parca Canter se numea si vorbea cu diferiti copii, dupa au inceput sa vorbeasca pe Skipe. Acum vorbeste cu difetiti baieti chiar si la web dar ea se vede doar cu fetele. Acum 2 zile si-a facut un "iubit" din constanta care acum locuieste in Elvetia. Cand o chem afara nu iese ca sa poata sta pe Skipe. A inceput sa ia note mai mici decat lua inainte. Din pacate tatal ei sta aproape mereu plecat deoarece e taximetrist iar mama ei lucreaza in Italia si vine rar. I-am vorbit si tatalui meu despre asta ( este politist ) si mamei mele dar ei imi zic sa termin prietenia cu ea. Nu pot face asta. Tin foarte mult la ea si ea la mine dar skipe-ul a "innebunito". Am fost de cateva ori la ea fiind "curioasa" sa vad ce face ea pe Skipe. Vorbeste cu niste baieti care au peste 14 ani. Cate prostii vorbesc n-am auzit niciodata :/. Asta ma enerveaza, o influenteaza in rau. A inceput si ea sa vorbeasca numai prostii, pune zeci de poze pe facebook. I-am explicat de 'n' ori macar sa nu mai stea chiar asa de mult pe skipe. Nu i-am zis niciodata sa se lase dar macar sa nu mai exagereze dar crede ca am ceva cu ea. Din contra vreau sa-i fac un bine. Stiu ca am scris mult. Dar macar ajutati-ma cu o parere, un stat. Chiar nu mai stiu ce sa fac. O vreau pe vechea mea prietena inapoi :'(

4 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Skype-ul nu este un drog, dragă fată, iar dacă preferă să vorbească mai mult cu cei de pe skype, în locul tau, e doar vina ta, pentru că nu o înţelegi. Schimbările sunt inevitabile, nu ai ce face. Deal with it!
Succes!

| Silvia93 a răspuns:

Vorbeste cu ea despre ce probleme ai tu, invat-o ce e bine si ce e rau.
Duce lipsa de atentie daca joaca counter doar ca sa vorbeasca cu baietii pe skype
happy

| ksuper31 a răspuns (pentru Silvia93):

Nu-i adevărat! Doar îi place să se joace şi probabil consideră că grupul online din care face parte o înţelege sau o amuză mai mult decât cel din viaţa reală.

| Anna0111 explică:

Patrick esti un idiot.