| Tina2001 a întrebat:

Bună TPU :* Prietena mea cea mai bună m-a trădat să zic asa, deci vreau niste statusuri de indiferentă, pe care nu le găsesti oriunde :* Fundită celor mai drăgute

1 răspuns:
| Curious1324 a răspuns:

♥Fa nu te uiti la tine? Te iei dupa mine da Nu-ti iese bine!
♥Normal e sa te jignesc cand ma copiezi dar dc frate? Imi dai importanta da stai la distanta
♥Stai cu ea de ceva timp dar am venit eu. Cand mai vazut ai lasat-o Sa planga zicandu-ti ca o sa regreti da tu erai orb de iubire...N-am ce face fa Is mai buna k tine
♥Priveste si Invata.Nu's mereu generoasa da's ambitioasa!
♥Adevarul doare nu-i asa? Uita si nu te supara cand altii te striga pe numeROASTO SAU PROSTULE!
♥Printesa din padurea adormita? Te crezi la bal? Arati k dracu s'arati BANAL
♥Am trait s-o vad si p'asta...Te dai la mine da nu'ti sta bine!
♥2 cuvinte "te" iubesc" care mi le spui sunt din inima da am invatat sa nu cred in asa ceva.De aceea nu ma va durea cand imi vei zice ADIOO
♥Taci cand vorbesc eu.Nu'mi place sa minti atata timp cand mint si eu.Nu'mi place sa spui [pa]-Asta e replica mea
♥Hai uita-te la mine ca mereu imi merge bine.Hai uita-te incoace.Nu's figuri de la versace nici arfe originale.ci doar fite MONDIALE.ca tine intr-o zi vad zece.stilul tau ma lasa rece.nu esti primul care incearca sa ma aiba cu Vrajeala
♥Ce te uiti asa la mine? N-ai mai vazut vedete?
♥Sexy Sexy stiu ca ma vrei Da cu 2 3 cuvinte m'pare rau da bumi convine!
♥Eu sunt unicata, adevarata nu ma compar cu una k tine!
♥Intorci capu' dupa mine. Evident k ma placi.Ai o fata langa tine pe care'o displaci!
♥Am figuri.da recunosc Tie Ciuda cumva? Vezi ca am noroc cu ele Si am o mare placere
♥Multi ma intreaba.Auzi Nu te-a durut cand ai cazut din cer?[ingeras dulce]
♥Crezi k daca pui te iubesc la status o sa plang dupa tine? Du-te mha daci k' iti place de mine
♥Am ramas cu gura cascata cand am vazut ca esti asa de proasta
♥Hai vezi-ti de tarfa ta! K te doare inima cand te uiti la poza mea!
♥Vezi tu...momentan nu' vreau sa ma uit in jur.K te vad pe tine si-mi vine sa'njur
♥Prostia Domina la tine'n cap.K tu'l ai pe umeri dar e gol de fapt