Face 13 ani in Aprilie 2021!
Aoleu.
In primul rand este bine ca tu esti o astfel de prietena si iti faci griji. Nu multi o fac.
In al doilea rand, nu este bine ca iti faci griji pentru acest lucru
In general persoanele care zic asta, mai ales fetite mici, nu o fac. Au ele o mentalitate despre viata, ca nu mai pot, ca greutati ca. alte abureli de genul.
Nu crede ca e nebuna sau nu, nu tine de asta, daca vrei sa te sinucizi nu inseamna ca esti nebuna.
Dar ca solutie, ce poti tu sa faci, este ori sa dai cumva de parintii ei si sa ii zici asta, sau sa ii zici ei ca le zici parintilor, si crede-ma, ii este frica de el
Si dupa ce o sa treaca perioada asta, daca ea nu se simte incredibil de prost ca te-a facut sa iti faci atatea griji degeaba. ar trebui sa te gadesti mai mult la aceasta "prietenie".
Mulțumesc mult de răspuns! Are niște probleme de familie, eu sunt la ceva ore de ea și nu pot da de parintii ei.
Are, nu are... cu totii avem. Mor oamenii in fiecare secunda in lume din diferite cauze, accidente, batranete, foame, bataie, sinucidere etc. Fiecare are problemele sale. Nu trebuie lasata sa fie doar "un alt caz". Dar aceste lucruri trebuie sa ii fie spuse ei.
Dar oricum nu o sa le inteleaga, este prea mica, nu te mai stresa din aceste lucruri, tu stai linistita. Indiferent ce se intampla, nu este vina ta.
Stiu, dar mă mustra constinta ca acum 1-2 ani era foarte ok
Este ok si acum, nu crede altceva. Lucrurile merg intr-o singura directie si nu exista o alternativa. Daca este asa cum este acum, este asa cum trebuie sa fie. De exemplu, acest lucru poate sa ii fie util ei candva in viata cand o sa treaca peste ceva greu. Asa o sa treaca mai usor, pentru ca a invatat ceva din asta.
Aceasta este o lege universala, valabila pentru oricine, inclusiv pentru tine.
Zi buna sa ai!
Așa sper și eu, are probleme mari in familie, prieteni nu prea are decât pe internet, mi-a zis ca sunt singura care știe despre acest lucru.
Trebuie sa fii alaturi de ea
In momentele astea are nevoie sa fie foarte incurajata si incet, incet isi ridica moralul iarasi.
Sa mearga la un spital de psihiatrie sa i ofere reteta sau sa ramana la spital acolo
Ce ar putea sa faca? Crezi ca e usor sa te sinucizi? La noi nu e legal suicidul asistat
I-am zis de psihiatru, nici nu a vrut sa audă, mi-a zis ca ea nu e nebuna.
Da pai daca vrea sa se sinucida sa mearga in Elvetia ca aici suicidul e considerat o anormalitate
Să vorbești URGENT cu ea și să-i zici că ai ceva ce trebuie să-i dai mâine să vină, și să chemi ajutorul, e prea frumoasă viața pentru a te aruncă de pe o clădire dacă nu merge îmi zici.
Stam la sute de km distanța, nu stiu ce sa fac!?
Pot să vorbesc cu ea? Zii să-mi de-a add pe Instagram @thekingrazva să vorbesc eu cu ea, te adaog și pe tine dacă vrei.
Oricare ar fi decepția fetei spune-i ca toți avem o cruce de dus. Ajut -o sa se descarce, viața e un DAR. Daca e din București poate o pot ajuta...
alllexa întreabă: