| Madda22 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna se poarta cu mine cam urat
Nu ma refer ca ma injura sau alte chestii. Doar ca nu imi zice ce vreau sa stiu, este suparata tot timpul se enevrveaza din orice si eu mereu cand ajung acasa ( suntem vecini ) incep sa plang pentru ca pana acum ne intelegeam bine. O intreb mereu daca e suparata pe mine si ea zice "nu ".
Eu cred ca nu mai vrea sa fie cea mai buna prietena a mea si nu stiu ce sa fac. Nu mai pot, nu imi vrea sa plang asa mereu ca o proasta. Eu tin la ea si nu stiu care e problema de e suaprata si se enevrveaza pe mine tot timpul. Va rog spuneti-mi ce sa fac ca sa aflu ce are si spuneti-mi parerea voastra REPEDE VA ROG

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu avut problema asta. Cam la fel mi s-a intamplat si mie...
Eu am incercat sa-i vorbesc frumos si cald si sa-i zic care e problema si cum se comporta si am intrebat-o ce are.
La mine era altceva pentru ca ea obsedata de un baiat. Asa ca la tine nu se pune problema asa.
Deci...incearca sa vorbesti cu ea si lamuriti povestea si spune-i ca te simti rau ca mereu e nervoasa pe tine si ca nu intelegi cu i-ai facut sa se comporte asa.
Daca nu vrea sa-ti zica si continua sa faca asa...eu zic ca nu e o prietena adevarata daca tine secrete sau face pe suparata mereu fara motiv.si ar trebui sa te indepartezi si tu de ea sa vada cum e.
Sper ca te-am ajutathappy
Funda? big grin

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poarta-te la fel cu ea fii ca un politai si oblig-o sa iti zica ce are cu tine.

| BADGIRLL a răspuns:

Buna mada:* exista persoane care cand au o problema se manifesta in felul acesta ca si prietena ta... nu trebuie sa gandesty negativ si sa ai impresia ca este suparata pe tine poate ca a patit ceva tu trebuie sa te comporti ca si inainte si sa o faci sa capete incredere in tine si sa simta ca esti alaturi de ea si atunci poate o sa iti spuna ce are... Mult noroc si nu uitta prietenia la nevoie se cunoaste

| CristiPavel a răspuns:

Sa-i da-i pace. Face fite.

E nevoie de respect in relatii ca sa merita sa existe. Daca nu exista respect nu vad rostul relatiei.

Daca te intereseaza cum sa castigi respectul in relatii ai putea afla de aici: http://castigatimp.com/cum-castigi-respectul-in-relatii/

Daca vezi ca nu merge nimic, da-i pace, mergi mai departe. Alege sa fii libera si independenta. Daca vrei sa aprofundezi chestiunea poti gasi ceva aici:
http://castigatimp.com/alege-sa-fii-liber-si-independent/

Daca vezi ca la un moment dat sa schimba, sau nu se schimba niciodata, sa porti ura pe ea nu te ajuta cu nimic. Iarta-o pana la urma, oricum s-ar purta, din aceste intamplari inveti.
De ce e bine sa ierti oamenii ai putea afla de aici: http://castigatimp.com/de-ce-e-bine-sa-ierti-oamenii/

| adellllaa a răspuns:

Eu sunt mai mereu asa ca prietena ta...adica la mine e din cauza perioadei alea a lunii probabil si la ea
ma enervez din orice, nu-mi place sa raspund la intrebari, etc chiar daca nu sunt in acea perioada
incearca s-o intelegi
am citit intr-o intrebare de a ta ca tu nu stii inca cum e sa fii in acea perioada
deci incearca s-o intelegi
asta e asa sunt multe fete de la 13 pana pe la 16-17 doar ca unele se manifesta mai mult altele mai putin
te pup si sper sa va intelegeti
adelline