| skutekplin a întrebat:

Buna TPU! Prietena mea este obsedata de un baiat pe nume Hiungin dintr-o trupa de kpop numita strei chids. Parintii ei imi spun ca se duce dracului daca nu termina sa asculte muzica diavolului si mi-au interzis sa o mai vad, insa e cea mai buna prietena a mea si as vrea sa ii conving ca nu e sub vraja necuratului. Tata a spus ca membrii trupelor de kpop sunt destrabalati, ca fac dansuri senzuale si ca poarta prea multa piele. Eu cred ca muzica lor e buna si ca se imbraca frumos, dar nu le pot spune asta alor mei.
Ce pot sa fac ca sa ma lase sa o vad pe prietena mea? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Paendeo12 a răspuns:

"muzica diavolului". O sa trec peste partea cu "hiungin" sau "strei chids". Nu stiu daca sa iau toata chestia asta in serios, insa... Membrii trupelor kpop sunt majoritatea coreeni, sau alte natii care s-au adaptat culturii coreene, iar cunoscatorii stiu ce cultura curata au. Parintii vorbesc in necunoștință de cauza. Sunt fana kpop de la 15 ani (sunt 14 ani de atunci), si a fost si inca este cel mai bun refugiu. Poate daca parintii ar acorda putina atentie sa vada despre ce e vorba, nu s-ar ajunge la o situatie de genul, apoi tot parintii se plang ca odraslele lor nu comunica cu ei si nu vad o relație de prietenie intre parinti si copii. Si sa fim seriosi, membrii skz sunt unii dintre cei mai incurajatori oameni din industria kpopului.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate nu cred ca vei putea schimba aceste prejudecati deplasate ale parintilor ei.Asa functioneaza de cand lumea, diferenta intre generatii si mentalitatea isi spun cuvantul. Prea putini sunt norocosi cu altfel de parinti open minded si trebuie sa acceptam asta. Si ai mei spun fix la fel de multe alte lucruri, c e satana ca nu stiu ce, nu doar de muzica. laughing

Nu-mi dau seama daca v-au interzis sa va mai vedeti ca o pedeapsa pentru ea, santaj sa faca cum vor, dar e foarte stupid fiindca nu va functiona oricum.

| iulia0514 a răspuns:

Întreabă-i ca ce părere ar avea dacă ar asculta manele? Faptul că preferă acest gen de muzică nu are nici o legătură cu diavolul, daca părinții tăi au o astfel de părere înseamnă că ori sunt foarte credincioși ori fac parte dintr-o secta