| pinguinu14 a întrebat:

Buna TPU
prietena mea ii mare decat mine cu un an si parinti mei nu o plac si daca le spun ca sunt cu ea oare ce o sa faca cum o sa reactioneze... dati-mi va rog sfaturi si NU O UIT DE FUNDITA

Răspuns Câştigător
| olly13 a răspuns:

Dragostea conteaza daca o iub nu iti pasa si ai face orice sa fii cu ea. fundalove struck?

7 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Salut!

orcium la un moment dat ar trebui sa le spui parintilor tai ca esti impreuna cu ea. incearca inainte sa le spui ca sunteti impreuna mai mutel activitati ale ei care crezi ca o sa-i faca sa-sischimba parerea

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Offfff; Doamne!/De ce trebuie să se amestece mereu părinţii?/Mi s-a întâmplat şi mie ceva de genul ăsta/
La mine a fost vorba de situaţia financiară /Şi amfost nevoită să mă desprind de el/În fine.../Acum vorbeam despre tine/Luptă pentru ea/Nu renunţa/Vorbeşte cu ai tăi/Şi spune-le că o iubeşti/ Ei se tem ca ea să nu îţi rănească sufletul/Vor să te protejeze/Te rog, nu repeta greşeala mea/Eu nu am avut încotro/Dar mă gândesc şi acum/La ce a fost/Şi îmi doresc să pot schimba/Dar.../ Deja nu mai pot face nimic/Simt că am mâinile legate

| anna98 a răspuns:

Spunele parintilor tai clar ca esti cu ea si ca tu chiar o iubesti si nu poti sa te desparti de ea ca ei nu o plac... Spunele ca tu o placi si sa ii dea macar o sansa.

| GyeBaek a răspuns:

Pai de ce trebuie sa le spui?

| Doi2 a răspuns:

Daca afla totul ar putea fi distrusbig grin

| DudăMalefică a răspuns:

Spune-le ca esti cu ea! Nu au ce sa faca. Ce? Te-au nascut ca se te omoare? Sau sa te pedepseasca pentru ca o placi? Si daca au fost si ei odata adolescentii cred ca isi aduc aminte de momentele de genu.

Deci parerea mea e sa le spui! Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu nu e nevoie sa le zici parintzilor. Din moment ce ai sub 18 ani n-ai ganduri sa te maritzi cu ea sau ceva in genu n-ai de ce. Oricum relatia nu are siguranta ca va dura f mult asa ca las-o mai moale. Oricum iti dore succes.
funditapuppy dog eyes?