| ayase a întrebat:

Prietenei mele cele mai bune ii place de un baiat si imi tot spune ca e doar prieten, si nu o cred pentru ca o cunosc.De fiecare data cand se vad e foarte fericita,iar el vine in fiecare pauza la banca noastra, ii face complimente,se intalnesc si dupa scoala, etc. Toata lumea spune ca pot fi mai mult de atat.Problema este ca sunt timizi amandoi.
As vrea sa-i arat ca nu e asa cum crede ea printr-un anime doar ca nu-mi vine-n cap niciunul poate cineve sa ma ajute puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| neca a răspuns:

In primul rind... oooooo
dar incearca sa faci un amv pentru ia
cu o melodie care sa se potriveasca cu situatia asta si scene taiate din animeurile ei preferate sper ca te-am ajutat pace

| T0xXxiK a răspuns:

Caut ape youtube how to draw 2 people kissing sau ceva de genul iti da ceva super :* sper sa te ajute

| Maria_Ana_1997_il9t a răspuns:

Eu ma uitam la Special A e foarte frumos si este vorba de o poveste de dragoste intre 2 liceeni talentati care concureaza unul cu altul, la sfrasit isi dau seama de sentimentele lor. E foarte frumos! happy

| elag a răspuns:

Poti sa faci sa aiba mai multe lucruri in comun, sa faca parte din acelasi grupuri si cu timpul o sa fada ca se potrivesc...