| Scump3te a întrebat:

Prietenul meu a murit (14 ani), eu il iubeam foarte mult, eram fericiti impreuna, in fiecare dupamasa mergeam la plimbare sau ne uitam la filme, chiar daca am 13, si e prea de vreme, dar ne iubeam.
A murit inainte de inviere la ora 16:30, am aflat ca a murit sad
Nu stiu ce sa mai fac ca sa trec peste, am incercat, dar nu pot sa trec peste asta, nu pot sa uit toate amintirile, mie foarte dor de el crying... in fiecare seara, de cand a murit, visez cu el. Imi amintesc cum zicea, ca dupa ce va muri, sa nu fac vreun lucru prostesc si sa ma sinucid, sa stau in viata, pentru el.
Dar nu pot s-o fac crying... nu pot trai fara el, e un lucru prostesc s-o fac crying, stiu asta, dar as face orice numai ca sa fiu acolo sus, langa el. sad

8 răspunsuri:
| MissIndependenttt a răspuns:

Scuze ca'ti pun aceasta intrebare, probabil ca nu este momentul potrivit, dar aceasta poveste chiar este adevarata?:oDaca da condoleante si stiu ca-ti este foarte foarte greuuu.straight face
DE trecut peste nu avem cum sa te ajutam sa faci asta, deoarece este o durere mult prea mare pentru ca noi sa te ajutam.happyOricum ne poti spune si nou motivul pentru care prietenul tau s-a dus dintre noi asa de devreme?sad

| jimmy1823 a răspuns:

``Pe cer când soarele-i apus,
De ce să plângi privind în sus?
Mai bine ochii-n jos să-i pleci,
Să vezi pământul pe-unde treci!
El nu e mort! Trăieşte-n veci,
E numai dus.``

| everestpokers a răspuns:

Dumneziu sal iere si sal odihneasca nu este leac

| Ukraine a răspuns:

Condoleante, si sa nu iei decizii gresite.
Si daca nu te superi, cum s-a intamplat sa moara la anii astia?

| Maria_Ana_2002_C6sr a răspuns:

Si eu am trecut prin asta, acum o luna, iubitul meu (18 ani) facut infart dupa ce a plecat de la mine.Nu ne certasem sa ceva eram foarte bine, El a plecat de la mine pe ploaia cu taxi ul.De unde l-a lasat taxi-ul mai avea de mers jumtate de ora pe jos.A facut infart si a murit la 20 de m de casa ://.Eu am aflt dimineata.Este o durere pe care nimeni nu poate sa o inteleaga decat dupa ce trece prin asa ceva... :'( sad

| Scump3te explică:

Avea cancer sad