| Tasya05 a întrebat:

Prietenul meu cel mai bun s-a suppy rau pe mine, dintr-un motiv care mie mi se pare patetic. El imi spune ca sunt obsedata de justin si ca tin mai mult la justin decat la el.si imi da mereu mesaje de genul,, Poti sa uita ca iti sunt prieten! poti sa il ai pe juster gay prienten"
Si eu ierii m-am enervat rau si i-am zis ca nu am dc sa il iubesc pe el.ca doar nu sunt iubita lui.Si el sa suppy mai tare!
Oricum toate fetele sunt obsedate de acel baiat.si imi spun mereu,, Dc esti asa de proasta? El te place si u il faci sa planga" laughinglaughing
Deci ce pot face ca sa il fac sa numai fie suppy asa de rau pe mine? I-am zis ca renunt la Justin pentru el dar nu o sa o fac si nici nu vreau sa o fac.:d

5 răspunsuri:
| lola a răspuns:

Nu poti sa renunti la justin bieber pentru ca nu iti apartine.Iti place cum canta si fatuca aia de copil.Nu poti sa ti la o persoana pe care nu o cunosti si nu te cunoaste.

| PeAfara a răspuns:

Ce iti va da Justin Bieber?! O sa il cunosti vreodata? O sa discuti cu el? Nu!
Gandeste-te mai bine la baiatul care te iubeste.Nu trai virtual.

| cryssa a răspuns:

Esti nubuna raustraight face

| JustmeV a răspuns:

Pai incearca sa nu vorbesti de justin cand e prietenul tau prin preajma...Inteleg ca iti place justin dar incearca sa nu mai fi obsedata de el.Alege la cine ti mai mult justin care nici nu stie de existenta da sau un baiat care te iubeste si stie ca existi totusistraight face
sper ca te-am ajutat...
fundita ^.^?

| MarianaMadu a răspuns:

Te rog sa nu o iei in nume de rau dar daca tu nu renunti la o vedeta care oricum nu va fi niciodata cu tine sau chiar daca prin absurd il vei intalni vreodata fata in fata te va trata ca pe o simpla admiratoare, inseamna ca nu il iubesti pe prietenul tau.

Chiar nu inteleg...hai sa spunem ca tu il iubesti pe prietenul tau OK? De ce nu scazi din "iubirea" asta pentru Justin, daca nu poti sa renunti de tot la ea. HELLO! e o simpla vedeta. E adevarat ca arata bine dar el e departe iar iubitul tau e langa tine si te sustine la bine si greu. Justin e langa tine la bine si greu? NU. Asa ca te rog sa iei in considerare sfatul meu chiar daca o sa te superi un pic pe mine. Impaca-te cu iubitul tau si mai lasa-l pe Justin ca nu el te iubeste ci cel de langa tine happy