Sa-ti vezi de drumul tau. Intr-adevar, nu are loc pentru tine in viata lui. Intotdeauna intr-o relatie te iei dupa fapte, nu dupa vorbe.
El nu se va schimba. Si eu am avut pasiuni din cauza carora relatiile cu prietenele care nu le impartaseau nu au mers. Te apuci de surubarit la motoare pentru el? Sau ai altceva mai bun de facut in viata? Alegerea ta!
A gasit ceva ce il atrage, ceva care ii umple sufletul cu fericire cand il practica, ar trebui sa fii mandra pentru el. Daca spune ca te iubeste si demonstreaza asta, atunci cred ca ar mai trebui sa continuati relatia, dar daca chiar te indeparteaza atunci cred ca r trebui sa-l lasi.
Cand deja nu mai vezi persoanele din viata ta pentru o pasiune aceia nu mai e pasiune, este obsesie.
In fond sunt niste fiare pe care le folosesti la nevoie si pentru a te deplasa, un om este un suflet ce e langa tine la bine si la greu si te iubeste. Daca nu poate sa faca diferenta asta nu merita iubirea ta.
De schimbat nu se va schimba niciodata, pentru ca aia este pasiunea lui.
Daca acum, cand sunteti la inceput de vaiat impreuna, nu-si gaseste timp si vorba buna pentru tine, cum crezi ca va fi relati, peste ani?
Sfatul meu este sa-i dai pace si libertate, ca sunt baietii destui pe lumea asta, unii chiar dispobili sa poti discuta cu ei, sa sa va vedeti.