Acorda-i timp sa se linisteasca daca o sa-i trimiti continuu mesaje disperate de impacare nu o sa rezolve nimic,lasa-l sa se linisteasca,sa fie mai bine,sa gandeasca bine la ce decizie sa ia iar tu sa nu mai fii asa de agitata totul o sa fie bine,numai fi trista incearca sa te inveselesti asta va trece curand, acorda-i putin spatiu si o sa vrea sa se impace cu tine cand nu va mai suporta sa stea la distanta de tine, sigur mai simte ceva pentru tine altfel ti-ar fi dat papuci fara alte discutii, apoi va cereti scuze reciproc pormiteti ca nimeni si nimic nu o sa mai intervina intre voi si cu timpul asta nu o sa se mai intample, se spune ca din greseli inveti.
Sper ca te-am ajutat.
Toate cele bune.
Nu te supara ca intreb dar care este motivul pentru care v-ati certat? intreb din curiozitate.
Hei, si eu trec de foarte multe ori prin asta, si am ajuns sa ma comport exact ca el. Daca el vede ca esti prea "legata" de el o sa fie indiferent, dar daca ii arati ca poti trai si fara el, chiar daca poate nu e asa, o sa se tina el de tine, ti o spun din propria mea experienta avand o relatie de aproape 1 an jumate.
Incearca sa vorbesti cu el lucruri ce nu tin de relatie, incearca sa razi cu el, si incearca sa l faci cat mai mult sa rada.
Sper ca te am ajutat, mult succes :*
Multumesc mult! Si el a hotarat ca are nevoie de o pauza pentru ca mereu ne ceartam si certurile astea ne raneau pe amandoi.
Da chiar ce s-a intamplat cu Florentina? n-am mai dat de ea de ceva vreme cred ca de mai bine de o saptamana, intreb din curiozitate.
Poate s a despartit de tine pentru alta si dupa nu i a mers cu ea nu ti as recomanda
ale0409 întreabă: