---> Doamne ce nesimtit!
---> Adica merge la ea ca sa faca ''...'' si apoi zice ca '' se va intoarce la tine!''.
---> Eu cred ca daca ai face si tu la fel, el nu ar fi de`acord! Normal!
---> Te inteleg ca`l iubesti, dar incerca sa te desparti usor de el!
---> Asta e sfatul meu! Deoarece daca nu te desparti acum de el, mai tarziu te va face sa suferi!
---> Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Daca pe tine te deranjeaza acest lucru, spune-i sa nu il mai faca. Daca tine la tine, va renunta.Adica oricine s-ar simti prost, chiar si eu. Daca prietenul meu ar vrea sa o facem si i-as zice nu si s-ar duce la altele i-as zice sa ramana cu ele, nu cu mine.Daca te respecta va renunta la acest lucru. Daca nu...nu ar trebui sa mai fi de acord, parerea mea.
Nu ai cum sa tolerezi asa ceva! Daca mai ramai cu el o sa se duca in continuare la altele si la tine o sa vina doar cand o sa aiba chef, sa-ti mai bage niste prostii in cap. Pune stop relatiei daca vrei sa fii respectata.Imagineaza-ti daca o sa afle toata lumea de chestia asta. Viitorii tai prieteni o sa faca la fel si tu o sa fii doar o roata de rezerva.Te sfatuiesc sa termini aceasta relatie daca nu vrei sa suferi si mai mult pe parcurs.
Nu ar trebui sa il mai lasi sa mearga. sa il pui sa aleaga intre tine sau altele.
Buna.Dupa parerea mea tipul asta se crede tare smecheras.Te invarte pe degete cum vrea. Oare lui i-ar placea sa mergi la altu? Sincer o relatie se bazeaza pe sinceritate,fidelitate,dragoste,prietenie, etc. Dupa parerea mea nu mai trece cu vederea pentru. ca o sa se invete ca tu sa ii faci toate poftele, sa faca ce vrea cu tine.Aspira la mai mult.Sau de ex. daca o face cu una,doua, trei, si una are vreo boala care se transmite sexual? Va imbolnaveste pe toate Este strict alegerea ta. Sper ca te-am ajutat.
Pai asa se intampla...si asta dintr'un singur motiv depinde acum cum vrei sa il iei.are nevoie de o fata pe care sa o...[intelegi u] poate tu nu ii oferi chestia asta sh atunci cauta in alta parte.asta nu inseamna ca nu te iubeste
Nu e deloc ok! ori e prost ori se crede prea destept si pe tine te ia drept proasta cum mai poti sta cu el cand merge la altele? cum sa fiu un lucru normal? normal in ce sens? adica te inseala! si tu mai stai cu el totusi tu ai o mandrie a ta draga mea? lucrurile astea nu trebuie trecute cu vedere! gandeste-te ca daca vei ajunge sa te casatoresti cu el si va veni vremea cand vei fi insarcinata (sa nu) el o sa mkearga la alte ca doar e un lucrui normal( in perceptia lui), nu cred ca o sa iti prea convina treaba asta! eu cred ca ar trebui sa i dai de ales: ori renunta la obiceiurile astea proaste ori va despartiti si gata
cred ca e cea mai buan solutie! imi dau seama ca ilo iubesti foarfte mult incat poti sa treci peste asa ceva, dar ai grija ca din iubire ajungi sa nu mai gandesti cum trebuie! :*
))Si u il crezi? adica te duce de nas cum vrea el.eu te sfatuiesc sa ii spui ca trebuie sa iti fie fidel si daca nu pune stop relatiei. Tine minte:NU AI INCREDERE NICIODATA IN BARBATI!
Daca intr-adevar il iubesti,incearca sa-i explici ca nu-ti place faptul ca umbla pe la altele. Daca el iti v-a raspunde tot acestea,atunci spune-i ca tot vei proceda astfel,vei iesi cu altii,dar mereu te vei intoarce la el, si daca el va fi de acord, atunci sa stii ca nu este o dragoste adevarata si nu face sa-ti pierzi timpul cu el.Succese!