Trebuie sa isi asculte inima. Poate ca o sa i se para la inceput greu sa aleaga intre cei doi, dar cu timpul o sa isi dea seama la care tine cu adevarat. Sincera sa fiu eu l`as alege pe cel care o place de mai mult timp. De ce? Pare tipul de baiat potrivit pentru orice fata. Chiar daca este putin timid, ea il poate ajuta sa treaca peste asta. Celalalt pare tipul de baiat care este destul de "experimentat" ca sa spun asa, cand e vorba de fete si poate renunta la ea oricand pentru alta. Oricum, daca baiatul acela tine la ea de 2 ani, atunci poate chiar e un baiat serios si vrea o relatie calumea, nu doar o aventura Asta e doar parerea mea. Eu nu ii cunosc, ea ar trebui sa aleaga. Multa bafta :*
Pai da asta vroia si ea sa faca, pentru ca credea ca exista ceva puternic intre ei, dar a venit celalalt si a cam dat totul peste cap...multumesc pentru raspuns, mai astept cateva zile si o sa vad daca tu o sa primesti funda.
Ok. Multumesc
Ar mai fi ceva, daca ar fi sa l aleaga pe cel mai,, vechi,,, cum ar trebui sa il abordeze? Va reamintesc ca e timid si chiar daca n ar fi nu poti sa l intrebi direct pentru ca s ar simti prost. Si ar mai fi o problema, eu si cei doi baieti suntem in clasa a 8 a, iar ea in a 7 a, deci nu are prea mult timp...va ror dati mi un sfat, multumesc anticipat! :-)
Pai sa incerce sa vorbeasca mai mult cu el, eventual sa iasa si in oras si sa se dea la el Daca vede ca ii raspunde sa incerce sa il ia de mana...
Se da la el dar nu prea reactioneaza si nu poate iesi in oras pentru ca locuim la tara si are nevoie de permisiunea parintilor... :-p
Atunci sa iasa sa se plimbe... Daca nu reactioneaza este posibil sa nu o placa...
Depinde ce tip de baieti ii plac ei, daca ii plac cei timizi sau cei "curajosi" sau ar putea sa ii supuna pe ambi la un test, care il trece este alesul
Parerea mea este ca nu este indragostita...este doar atrasa sexual de amandoi!
Nu ai cum sa iubesti doua persoane deodata...
Sa traga la sort, nu conteaza ce decide, pentru ca nu are sentimentele implicate...