Am doua metode: 1. Sa il intrebi ceva de genul: Tu stii cumva cum sa iti faci cont pe bla bla bla?, iar el sa raspunda si sa vorbiti dupa aia'
Sau 2.: Ii trimiti un mesaj aiurea... ca si cum i-ai trimite unei colege, iar apoi ii spui ca e din greseala si ca nu era pentru el dar daca tot ati inceput o discutie, el ce parere ar despre situatia aia si asa mai departe.
Pai poti face asa:poti spune cand intra el Buna dimineata/seara lumeeeeeeeeeeeee.si dupa te intrebea ce faci si se creeaza o conversatie
Pai depinde... Poti sa il intrbi ceva de gnul: tu stii cumva daca in clasa z se face vreo matrie noua? sau o intrebare, doar ca sa intri in vorba si dupa aia continui tu cu : doar asa ca am auzit bla bla bla si creezi o conversatie, sau... daca vrei sa fii mai nbuna faci asa: ii dai un mesaj care nu ar nici o legatura cu el. Ca si cand ai vorbi cuo colega si ii spui ca i-ai dat din greseala si ca vorbeai cu o colega despre o problema si ii ceri un sfat (eventual ceva mai usor, asa ca de inceput) sper ca te-am ajutat. Pup.