| UrsuletZzZzDePlush a întrebat:

Buna tpu.Problema mea ar fi una destul de ciudata,dar importanta pentru mine.
Mamei mele nu ii prea place sa ma dau cu oja [nici incolora].De aceea nu am nici O oja in casa. Mie imi place sa ma dau cu oja,cand eram mica si mai mergeam la verisoarele mele ma faceam cu oja,si cand veneam acasa mama era trista ca ei nu ii place, vroia sa zbiere pe mine si o vedeam cum se abtine.
Ea se intristeaza foarte mult cand fac ceva ce nu ii place.Intr-un fel o inteleg,sunt singura la parinti [am avut o sora si un frate care au murit la nastere].
Nu vreau sa fac nimic sa o intristez si vadca doar la asta sunt buna.
As vrea imi fac si eu o manichiura [nu cinestie ce,unghii false/gel sau manichiura neagra,rosie], ceva mai simplu [sa mi-o fac acasa],ceva roz mai deschis,alb,albastru deschis, depinde. Poate ceva de genul:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres
V-ati prins voi de idee.
Ce sa ma fac,si cum sa vorbesc cu mama, sa ii explic ca nu mai am doi ani,nu vreau cinestie ce manichiura [la salon,cu gel,scumpa cum isi fac colegele],si nu toata ziua,macar in vacanta,dar ea este foarte vesela,glumeata si cand e trista abia mai vb cu mine,de parca cine stie ce tampenie am facut.
Daca nu ma dau cu oja in vacanta aceasta sunt eu trista. Daca ma dau e mama trista.
Nici nu stiu cum sa deschid subiectul,nu am mai vorbit cu ea asa ceva pentru ca nu ii cam place, si cand bat apropouri isi face treaba si pleaca din camera.
Chiar nu mai stiu ce sa ma fac :((.
Multumesc ca ati avut rabdare.
Funda desigur!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff, cam ciudata problema ta, dar totusi te inteleg.Nici eu nu am avut voie cu oja pana prin clasa a 5-a, a 6-a si da,si eu mai veneam cu manichiura facutarolling on the floor. Nu ma certa si nici nu era trista,doar zicea ca imi stric unghiile. Poate ar trebui sa vorbesti cu ea mai pe ocolite si sa incerci sa aduci vorbirea la subiectul acesta. Poate nu ii vine sa creada cum ai crescut de repede,adica, asa sunt multi dintre parinti.
Daca nu merge asa, incearca sa mai ceri de la ea niste sfaturi de moda, si chiar daca nu iti plac toate, mai asculta macar cateva dintre ele si vei vedea schimbare [propria experienta].
Vacanta placuta happy.

0 răspunsuri: