| Mihai96Bt a întrebat:

TPU.

Problema mea consta in faptul ca m-am atasat prea mult de o persoana, iar aceea persoana ma trateaza cu indiferenta. Ce-ar trebui sa fac? sa uit de ea, etc

Povestea:
Anul trecut m-am mutat intr-o alta scoala, alta clasa, acolo in aceea clasa am intalnito pe EA, la inceput relatia a fost banala ca de colegii, apoi lucrurile s-au schimbat, eu m-am atasat de ea si ea de mine, Eu unu am ajutat-o mult pe ea incepand de la scoala, punerea cuvantului meu pentru ea in fata altor oameni mai mari si colegi, probleme de familie ce le are, banii, si alte probleme mult mai grave, i-am dat tot ce mi-a cerut. In schimb eu cand ii cer ei ajutorul imi cam intoarce spatele si de multe ori cand m-am intalnit ma cam lasa balta. Vorbim mult, stam mult impreuna si la scoala si in timpul liber, ne simtim bine impreuna, am petrecut momente frumoase impreuna, vorbim mult pe mess, vorbim mult la telefon si etc. dar ea de multe ori e indiferenta si ma face sa ma simt najpa prin unele faze. s-a pus si problema sa fim impreuna dar ea m-a refuzat pe motiv ca amandoi o sa pierdem daca o sa fim impreuna ( asta acu 3 luni ) am acceptat. Ea a recunoscut ca tine la mine si ca ii pasa de mine, dar prin comportamentul pe care il afiseaza mi nu mi se pare ca cuvintele ei sunt adevarate. Am mai incercat odata sa uit de ea, nu am vorbit cu ea 2 saptamani, dar tot ea a venit la mine cu glume cu momente hazli si am inceput din nou sa vorbim, daca nu vorbesc cu ea si nu o ajut se supara foarte tare pe mine., ce ar trebui sa fac ca sa o uit. sa fim doar niste banali colegi?

Răspuns Câştigător
| mattdemon a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa fiti doar amici. Dupa ce am citit de mai sus asta nu ar putea fi nici o data O RELATIE, sa nu mai pui suflet ci doar sa fiti amici dar fara ca ea sa isi dea seama de asta deoarece s-ar putea ajunge de la o relatie de prietenie la cearta.

3 răspunsuri:
| Bemineever a răspuns:

Da,si mie mi se intamplase mai demult, si am incercat sa fiu o prietena buna.Si asa, au mai aparut baieti si mi-a atras altul atenti.Staii calm,gandeste la rece, si incearca sa nu mai insisti. Daca ea chiar te place, las-o sa faca ea primul pas(dar sa-l faca)si tu sa le faci pe celelalte 99(cum e zicala). Poate a facut ca mine:la un moment dat i-a placut de tine, dar a aparut alt baiat care i-a nfurat mintile.Afla si asta! Funda? BBafta cu ea!

| rooxanna a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa fiti doar pietenii, daca ea te trateaza cu iindiferentza! Asa sunt unele persoane!

| rooxanna a răspuns:

Da exact, Bemineever!