Pai cautati si tu o alta prietena si distreazate impreuna cu ea, sau chiar mai multe si prietena aia cu care prietenesti din a 5a, v-a vedea ca nu numai ea poate sa-si faca alti prieteni, si sunt sigura ca odata si odata o sa-i para rau de ceea ce a facut, si veti fi prietene din nou, pentru ca o prietenie adevarata nu poate fi atit de usor de rupt.am patit si eu o data la fel cind prietena cea mai buna vb cu alte fete si le zicea sa nu vb cu mine, si pina la urma tot ea sia cerut scuze de ceea ce a facut. sper sa va impacati, bafta!
Eu cred ca ar vrea sa fiti din nou prietene dar daca tot continua sa stea cu fetele alea stai si tu alte fete.
Sincer nu am citit dacet 2/3 ce ai scris, dar nu prea mai are rost ea nu tio fost o prietena adevarata nu stiu dc incerci...a ierta este doar sansa de a trada iar
eu as zice ca in clasa a 8 a sa te imprietenesti mai cu toti din clasa(ii chemi la scu, film, cluburi) ca na...ii ultimul an, dupa aceea vine liceul.La liceu vei putea sa-ti faci prieteni noi cu care te vei intelege mult mai bine decat toti oamenii pe care iai cunoscut panaacum. True story(si eu am patit ca tine in clasa a 7 a)
Buna,
Prietena ta daca ti-a facut asa ceva nu se poate numi prietena ..sa stii ca asta am patit si eu insa eu am cautat in asa fel incat sa-mi fac alte prietene pentru ca totul nu se miza pe prietenia dintre ea si mine... daca ea asa a considerat ca fata aia e mai potrivita ca prietena pentru ea nu a avut decat...asa ca tine-ti capul sus si fii tare, gaseste-ti prieteni adevarati. Iti doresc multa bafta si arata-i prietene-i tale ca nu suferi din contra opusul !