| LadyKanae a întrebat:

Buna, TPU! Problema mea e o frustrare care ma tine de anul trecut, dar care pana acum nu a devenit o problema.
Am 18 ani si, credeti sau nu, nu am avut vreo relatie pana acum. Singura persoana de care mi-a placut mult a fost luata de o asa numita "prietena" care stia de sentimentele mele anul trecut de Craciun. Atunci a inceput frustrarea: am plans, doua zile m-am simtit de parca tocmai a dat trenul peste mine. Dupa ceva timp, am invatat sa ignor si nu am mai avut probleme, chit ca pe aia doi ii vedeam mereu. Asta pana acum...
Alte doua prietene bune ale mele, cu un an mai mici, au ajuns intr-o relatie cu persoana de care le place. Ma bucur pentru ele, zau ca da, dar aseara, in acelasi timp, frustrarea veche a mea a revenit. M-am trezit ca tremur si ca inima imi batea foarte tare, iar dupa, desigur, am izbucnit in plans. Pe urma, am adormit vreo patru ore si cand m-am trezit, m-a apucat iar. Adormisem si a doua oara si m-am trezit acum, dar ma simt iar de parca am fost lovita de tren.
Stiu ca nu e un capat de tara, ca am lucruri mai importante pe care sa ma concentrez: bacul si admiterea la medicina, si muncesc din greu, dar...sentimentele isi spun cuvantul, se pare. Imi puteti recomanda niste metode prin care sa imi iau gandul de la asta?

3 răspunsuri:
| ShamelessQboy a răspuns:

Din ce spui tu, se pare ca vrei o rèlatie!
Esti conștientă că ai sa ai mai multe relații? Cei de vârsta ta sunt foarte schimbător.
Esti virgină, iti doresti sa iti începi viata sexuală?

| LadyKanae explică (pentru ShamelessQboy):

Stiu. Sincer, chiar stiu. Nu e neaparat ca vreau o relatie, ma simt frustrata pentru ca nu imi merge bine deocamdata la capitolul asta. Hormonii astia chiar sunt problematici.
Da, sunt virgina si nu vreau sa o incep. Eu nu vreau sa o incep cu oricine, nu sunt disperata.

| ShamelessQboy a răspuns (pentru LadyKanae):

Mă întreb de ce te-ai simți frustrată ca nu iti merge bine la un capitol de care oricum nu prea esti interesată.
Sau se intampla altceva, o luptă internă, o jumătate iti spune nu, nu vreau asta acum si cealalta jumatate pătimașe își dorește dragoste.
Poate dacă ti-ai cauza o stare de bine(auto satisfacere) te-ai relaxat cumva, ai incercat varianta asta? La băieți funcționează.