Sa stii ca ma regasesc si eu in aceasta situatie! Eu sunt la liceu, si aici, viata e ceva mai dura decat in generala.Si eu am o prietena f buna cu care am picat in aceeasi clasa la liceu, si de cand am inceput scoala, ea a inceput sa fie mult mai simpatizata de catre colegi.Noi avem in clasa noastra multe fete si vreo 5 baieti,iar ea se intelege foarte bine cu baietii,toti fiind topiti dupa ea,iar fetele din clasa intra foarte des in discutie cu ea,si cu mine mai putin.B a mi se mai intampla de multe ori cand vreau sa vb cu cineva,sa se uite ciudat la mine sau sa ma respinga prin atitudine, sincera sa fiu, ii un chin sa merg la scoala stiind ca nimeni nu ma simpatizeaza desi eu fac tot posibilul sa fiu cat mai draguta cu toata lumea, da'na, daca esti bun esti luat de prost..stii vorba aia.Eu te sfatuiesc sa mergi prin alte clase, sa te imprietenesti cu alte fete sau baietii(care sa fie de treaba ) si sa nu mai stai pe langa fata aia.Nu e bine sa stai in umbra cuiva! Ce te vei face cand vei fi pe cont propriu si vei constata ca n-ai cu cine vorbi sau ca nimeni nu te baga in seama?
Psoti sa te remarci prin invatatura foarte buna, daca ai ceva talente ascunse poti sa participi la diferite concursuri, sunt o gramada..participa la olimpiade,voluntariate,acolo sunt sigura ca iti vei face prieteni noi,deoarece toti sunt draguti cu tine,iti spun din experienta proprie,sau poti sa participi la balul bobocilor daca nu esti inca la liceu, in cazul in care esti deja la liceu, poti urma sfaturile de mai sus
Eu te sustin si te inteleg perfect prin ce treci, insa nu esti mai rau ca mineno way!
ei bine sper sa tii cont de sfaturile mele, si daca vrei sa mai vorbim lasa-mi pe privat id tau
te pup si sper ca te-am ajutat!:***
anonim_4396 întreabă: