Buna Deea
Iti trebuie mai multa incredere in tine.
Sunt convinsa ca esti o persoana minunata.
Trebuie sa te agndesti ca nu esti cu nimic mai jos decat ceilalti, ca esti frumoasa, desteapta si ca poti sa iti spui punctul de vedere in orice problema.
Totul tine de tine.de increderea in tine, de siguranta pe propriile forte
Succes!
Sper ca te-am ajutat:*
Si daca esti timida ce? asta e. Cu trecerea anilor, ai sa te schimbi deea14, stai lin ok?
Gandeste-te ca daca esti asa, poti pierde mai mult decat iti inchipui, pai pe etape, si cu incetu, poti sa fii mai "tupeista", baga-te in seama, nu-ti fie rusine! De cine ti-e rusine, de tine?!, mai lasam prostiile astia, daca asa o sa fii atunci nu prea o sa ai prieteni sau "iubiti". Fericire si Iubire! Sper ca am fost de folos!
Bafta si Craciun Fericit!
Buna. Asa cum am mai raspuns la o alta intrebare legata de timiditate, iti voi raspunde si tie la fel pentru ca asta cred eu : pot spune ca in general oamenii sunt timizi atunci cand nu sunt siguri pe ei, cand ceilalti ii domina fie intelectual, fie altfel. Totul e sa fii sigura pe tine, sa fii sincera cand vorbesti cu cineva si sa ai si o doza de umor. Nu vorbi aiureli sau alte prostii fara sens ca atunci nimeni nu te va asculta. Trebuie sa inveti sa asculti, si apoi sa vorbesti.
Nu trebuie sa te gandesti ca esti timida, scoate`ti ideea asta din cap. Orice persoana este timida numai ca depinde daca arati aceasta stare sau nu. Poarta`te normal asa cum simti. Fa ce iti indica inima si nu te gandi ca o sa dai gres. Comunica face to face cu prietenii si cu timpul vei trece peste timiditate. E un pic mai greu la inceput dar asta nu e un handicap.Sigur vei reusi :*
Barbie55 întreabă: