Eu nu sunt aşa de retrasă, chiar dacă sunt distantă faţă de colegi mă integrez repede şi nu am probleme de genul ăsta, dar sincer, dacă aş fi în locul tău aş rămâne în aceeaşi clasă.Să te muţi, ar însemna că ei au câştigat, că eşti slab şi fugi de greutăţi, cel puţin asta ar considera ei.Probabil nu ţi`ar păsa, însă e mai bine să ştii că le-ai dat peste nas, ţi`ai văzut de treaba ta şi te doare`n cot de ei.
Dacă rămâi e foarte bine, mai impune`te puţin, nu le mai fă jocuri dacă nu te roagă frumos şi nu te respectă, nimeni nu e obligat să respecte dacă nu e respectat, respectul se câştigă, nu te naşti cu el.
Dacă pleci, în fine, asta este, o iei de la capăt.
Faci cum vrei, cum crezi tu că e mai bine.
Sayonara!
Buna si eu sunt in clasa a X-a si am trecut prin situatii cam neplacute la inceput. Am invatat ca atunci cand vorbesti frumos te astepti sa ti se rapunda la fel de frumos, iar daca nu se intampla asta cel mai bine este sa nu ii bagi in seama pe cei care nu merita. Si eu am spus ca vreau sa ma mut dupa toate astea, dar am stat si m-am gandit de mai multe ori. A fost destul de greu sa ajung la liceul la care sunt si nu merita sa ma dau batuta chiar acum doar petnru cativa colegi care nu stiu sa se poarte. Incerca sa gasesti cateva persoane cu care sa te intelegi si usor, usor nu o sa ti se mai para situatia chiar asa de rea.
Cat despre povestea cu jocul, ignora injuraturile si situatile de genul acesta si fi diplomat!
Poti sa te gandesti la asta: Crezi ca la alt liceu nu o sa existe persoane cara sa se poarte cam la fel?
Iti doresc mult succes in continuare si un an scolar cat mai frumos!