Ok ceva cu pamantul se intampla mereu, adica saptamanal este cate un cutremur de 4-5 sau chiar 6 pe richter, cate o mica eruptie in cercul de foc, sau mai stiu eu ce. ideea este ca sansa ca pe 12 12 2012 sa se intample ceva este infima, cred ca ai mai multe sanse sa fii lovit de fulger decat sa se intample ceva notabil, asa daca vrei sa cauti conincidente poti sa gesesti in toate incidentele spre exemplu cutremurul din japonia de anul trecut a avut loc pe 11.03. 2011, si este doar inceputul de lista. asa ca stai linistita ca sunt doar bazaconii.
PS: si da din punct de vedere istoric la fie chestie asemanatoare se ridica o gramada de astfel de idei spre exemplu sfarsitul lumii a fost si pe: 2.02. 2002; 1.1. 2000, 19.09. 1999 si merge pana la 1.01. 1000 mereu se gasesc d`astia
Da de unde
Vrajeli!
Toate televiziunile dau porcarii d-astea pentru rating si unii, ca profesoara ta de fizica, mai pun si botu'!
Probabil se uita prea mult la OTV!
Daca a spus asta inseamna ca e pr0@sta rau de tot , stai linistita nu se v-a intampla nimic atunci, Doamneee
Nu nu cred sa se itnimple ceva, adica un lucru e sigur sfirsitul e aproape dar nu in 2012, sansele sa se itnimle ceva sint ft mici, daca ingerii nu stiu nimic precis, oamenii de unde sa stie? mai ales profa ta
Roxana_2583 întreabă:
fatamisterioasa32 întreabă:
anonim_4396 întreabă: