Mooolte intrebari...sdin cate am inteles iti voi raspunde:
-Sasuke NU O PLACE PE KARIN! (e oribila)
-Nu s-au sarutat!
-Pe Sakura place, dar nu si-a dat seama inca. adikk isi va da seama
-De ce a omorat-o? De dragut ce e.merita! Nuj exact am vazut wep. de mult.si e drept ca Karin e ehhh.sa zicem ingrozitoare.iar Sasuke e un skump
-Nu, nu va dweveni ca fratele sau, dar il va omora pe Itachi.si nu, nu va muri (Sasuke :X)!
-Nu devine rau, chiar daca un timp va fi ucenicul lui Orocimaru!
-Nu moare!
Uita-te si tu la ep. si-ti dai seama. povestea e lunga!
Sasuke- vei afla daca te uit nu-ti dau chiar mura-n gura.e f. interrsant!-
Sakura si Naruto.isi vor trai vietile! Dar nu vor fi impreuna, Naruto va fi cu Hinata
Sasuke vrea razbunare deoarece fratele sau (Itachi) a omorat tot clanul Uchiha.si vrea sa il omoare pe Itachi (doamne asta arata de prin primele ep. chiar nu stii povestea?!)Sasuke e cel mai taREE! Un skump...mi-am inventat si propriul personaj! Incearca e distractiv!
Nu e adevarat! Kishimoto a zis ca Naruto si Sakura vor fi impreuna.Si de ce ar trebui Sasuke sa se indragosteasca de o nebuna ca Sakura? Ce, Hinata, Ino, sau Karin plutesc prin aer? Nu mai fi asa sigur.
Karin nu e oribila, fara ochelati e chiar frumoasa. Daca ar avea parul mai aranjat(ca Kushina)ar fi perfecta!
Ms pentru funda:*
Hey daca vrei iti dau un dfat: Daca iti fai propriul personaj din Naruto ai griza sa aiba numele potrivit.si inca ceva :daca esti fana Sasuke, ar fi mai bine sa nu tu-l alegi ca prieten(iubit in serial), ci inventeazati propriul prieten si fa-l asa cum vrei! Asa te poti juca cu personajul tau...eu imi fac asta din cand in cand (ma trimit in misiuni adica faceam asta asta vara dar acum n-am timp
!
Ok...deci o i-au pe rand: 1. Lui sasuke nu ii place de karin, se foloseste doar de abilitatea ei de a depista orice chakra. 2.Sasuke nu tine inca la nimeni dar daca autorul v-a vrea ca sasuke sa se indragosteasca de cineva aceea v-a fii Sakura. 3. Nuuuuu, sasuke nu s-a sarutat cu nimeni pana acum.cel putin nu a aratat. 4. A omorat-o pentru ca a fost luata ostateca de Danzou si a vrut sa-l omoare cu orice pret si nu a mai tinut cont de karin. 5. Nu v-a deveni ca fratele sau deoarece Itachi nu a fost atat de obsedat de putere, daca o sa urmaresti episoadele ai sa vezi ca itachi a indeplinit un oridin ca sa-si anihileze clanul dar nu a putut sa-si omoare fratiorul mai mic. 6) Sakura v-a incerca sa se indragosteasca de naruto pentru a-l uita pe Sasuke, Spunandu-i lui Naruto ca il iubeste dar acesta ii spune ca uraste persoanele care se mint pe ele insasi ( deci sakura nu v-a putea sa-l uite pe sasuke ) iar Naruto stie ca hinata il iubeste pentru ca aceasta i-a marturisit in lupta cu pein in care hinata l-a protejat pe naruto ( Deci acum totul depinde de alegerea lui naruto ). 7) Nu stiu daca Sasuke moare in final pentru ca inca nu s-a terminat nici macar manga care este inainte cu multe episoade. 8) Sasuke vrea razbunare pentru ca itachi a fost foarte chinuit din cauza asa zisilor "intelepti ai satului" 9) Pai sasuke l-a ucis pe Danzou, Orochimaru, Karin si cred ca v-a mai avea victime 10) Iar karin si-a meriat-o pentru ca a facut-o pe sakura sa planga cand s-a dat la sasuke si era o stresanta karin, bine ca a iesit din peisaj.Scz parerea mea. Sper ca te-am lamurit. Si sper ca nu am zis tampenii