| Pau a întrebat:

:* Pt cei care au dat examenul national de azi, la matematica...cum vi s-a parult? Ati stiut? Ce nota credeti ca veti obtine?
Sunt tare curioasa sa vad cum s-au descurcat altiibatting eyelashes

5 răspunsuri:
| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Mi s-a parut asa si asa. N-as putea spune nici simplu, mai ales din cauza partii a 3a, dar nici greu. De stiut, am stiu. Oarecum. laughing Am scris peste tot si de majoritatea raspunsurilor sunt sigura ca sunt corecte, dar mai am si unele indoieli.
Ma astept la o nota buna (poate chiar foarte buna whistling ). Sau mai mult sunt optimista. laughing

| notsurewhoiam a răspuns:

Nici nu vreau sa ma mai gandesc...groazniccrying...ma astept la o ota foarte mica, nu credeam ca o sa fie asa naspa adica nu o fost foarte greu da eu una nu am avut timp ma strigau colegii din toate partile nu mai aveam timp eram stresat pur si simplu m-am blocat si parca nu mai stiam nimic nu mai puteam ici s tin creionul in manacrying asta e nu mai pot da timpul inapoi tu cum te-ai descurcat? sper ca mai bine ca mine:*

| AnDr3D33aLoV3 a răspuns:

Buna! Mie sincer mi s-a parut destul de greu.Cred ca iau undeva la 9.50! Tu ai stiut?

| kiwifruit a răspuns:

A fost destul de greu. a fost mai greu ca la romana dar totusi ceva mai usor ca la germana materna(eu am dat si proba asta fiind la scl germana) cred ca voi lua un 9.50 ddeci totusi a fost ok

| ADMINISTRATOR_9531 a răspuns:

Eu cred ca iau nota 6