Buna TPU.
Pur si simplu nu mai suport nimic. Nu imi suport viata, urasc persoanele din jurul meu, ma urasc pe mine. Nu mai gasesc niciun motiv pentru care sa ma dau jos din pat. Nu mai reusesc sa fac lucrurile care imi placeau.
Simt ca toti m-au abandonat, si acum trebuie sa ma suport. Daca as putea as fugi departe de mine. Plang in continuu si nu inteleg ce este cu mine. Cand sunt cu alte persoane sunt vesela, chiar daca as vrea sa le spun ca sunt trista si satula de viata.
Nu am cu cine vorbi si nu stiu ce sa fac.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Te gandesti prea mult la asta. Iesi mai des cu prietenii, incearca sa cunosti persoane noi, gasesti si un iubit poate te va ajuta si treaba asta.
Bafta si ai grija.
Buna!
Si eu am avut perioade din acestea acum ceva timp , inteleg perfect. Cel mai bine este sa le spui celor din jur prin ce treci (prietenii, colegii etc) ca ei sa te poata ajuta.Nu te mai ascunde! Daca mai continui asa 'suferind in tacere' poti ajunge la o depresie (ceea ce nu iti doresc) pentru ca stiu foarte bine cum este si la ce stadiu cazut te aduce. Si eu am momente cand spun 'MA URASC'! Oricum,perioada asta o sa treaca ,fi optimista! De ce esti satula de viata? De ce nu vezi partea buna a lucrurilor? De ce nu REALIZEZI ca viata e un lucru deosebit care merita traita in orice clipa? De ce nu iti dai seama ca punand aceasta intrebare despre oboseala ta iti pierzi minute pretioase din viata de care te poti bucura la maxim? Pur si simplu DE CE? Gandeste-te foarte bine,iesi mai mult cu prietenii tai si gaseste-ti o ocupatie care sa te faca sa uiti de aceasta oboseala de a trai. Sti ce e aia URA? Sti cat de tare doare? Ce ti-au facut persoanele din jur care probabil te iubesc sa le urasti? Nu te lasa condusa de ura,fi o persoana vesela tot timpul, armonioasa care da numai iubire celor din jur. Toti am trecut prin aceste etape ale vietii in care ne-am pierdut, pur si simplu n-am inteles ce se intampla cu noi. Spune-le celor din jur ce te framanta! NU MAI PLANGE! De ce plangi? Asa las/lasa esti? Sti ce faci tu? Iti plangi de mila, in loc sa te bucuri de copilarie. Sfat! Nu mai sta in pat, iesi afara! Pentru ca daca continui sa tot stai in casa, iti faci mai rau. Ai spus asa 'Simt ca toti m-au abandonat' NU e asa! Creierul tau iti spune asta! Cu siguranta multe persoane te iubesc! Gandeste-te la parintii tai care si-ar da viata pentru tine ! Lumea asta e plina de iubire si caldura iar tu trebuie s-o vezi! Comunica mai mult si totul o sa fie bine . Uite id-ul meu : bellacrazyestilo. Baga-l ca sa mai vorbim. Incaodata VIATA e FRUMOASA!
Succes !
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.89.152) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro