Daca se intampla ceva, le spui parintilor tai, si profesorilor, directorului, si va pati ceva, probabil va fi exmatriculata.
Eu te sfatuiesc sa fi prietena cu ea. daca e smechera te apara de toti si toate din scoala. si sa fim seriosi ce poate sa iti faca daca sunteti prietene...:-s
Nu e de mirare ca multi se feresc de acea fata, din cate citesc e cam ''cu capul'' acum depinde si ce i-a spus prietena ta, de a durut-o asa tare sa o bata... nu cred ca ar avea ceva cu tine in schimb. Nu te poate obliga sa ii fi prietena... Sper ca am inteles bine povestea:-s si succes
Wow! o problema cam mare, eu te sfatues sa vorbesti cu dirigu sau diriga ta
Poi din moment c acea fta nu afla motivul pentru care tu nu vrei s fi pr cu ea.nu cred ca ai dc s te ingrijorezi.dr totush daca afla trebuie s te protejezi.ai putea s le zici parintilor.dr asta nu mi s pare cea mai buna idee.dr s fiu sincera daca nu ai alta optiune asta ar trebui s faci.sau ai pute`a sa vb cu pr ta.{cea care a fts batuta}.sh sa-ti rezolve ea problema. daca tot are pr mai mari.cu siguranta t va ajuta sh pe tine.{daca iti e pr}.;-)...succes.:-)