Deci in primul rand scrie o carte macar sa scoti bani din romanu care l-ai scris aici
In al 2 lea rand am pierdut siru... poti sa faci si tu un rezumat?
Glm
1.Eu cred ca baiatul este destul de afectuos fata de iubita lui.
2.Cred ca te place dupa ce ai scris mai sus.
3.Sanse ar fi.
4.Lasa-i mai multa liberate nu sta dupa el mereu.
Waw... Ce roman mai ca avungeai Sadoveanu. Glumesc. Nu stiu sigur poate gresesc dar e posibil ca baiatul asta acum sa vrea sa faca dragoste cu tine pe moment s-ar putea sa nu iti para rau dar trecand timpul s-ar putea sa regreti asa ca fii atenta ce faci. De placut da te place dar acum nu stiu ce place la tine formele sau felul tau de a fi. Tu in continuare ar trebui sa te porti cat mai natural si sa nu te lasi dusa de val... Bafta:*
Eu cred ca te iubeste cu adevarat, mai ales daca inainte sa te cunoasca umbla cu mai multe si acum te cauta el chiar daca ai gresit tu.In legatura cu friica ta de a fi chemata "curva"...stai relax,lumea o sa manance mereu ****,asa ca nu te stresa prea mult,eu una cel putin am griji mai importante decat sa ma gandesc daca ce ai facut tu a fost bine sau rau(nu cred ca ai facut ceva iesit din comun) Fii tu insati,pentru ca el te iubeste asa cum esti, din ce am inteles eu! Mult succes in continuare, iti urez un viitor plin de iubire si fericire cu acest baiat! :*