| Maria1789 a întrebat:

Buna TPU! Recent, adică acum 2 zile am cunoscut un baiat pe insta si acum el m-a invitat la un film la cinema, nu îl cunosc ft bine și nu știu ce sa zic, credeți ca are alte intentii?

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dar acum, voi tineretul din ziua de astazi, nu mai puteti fara internet? Cum sa cunosti un tanar pe Instagram? N-ai vecini, numai socializati in mod direct? Stati toata ziua cu telefonul in mana si credeti toate prostiile ce vi le spune unul care poate avea nume fals. Pe urma va mirati ca va duce ala la produs in strainatate!

| S4I7 a răspuns (pentru Salontanul):

Ii plangi pe altii? Mai bine te plangi pe tine insuti.

| Maria1789 explică (pentru Salontanul):

Mi-a dat fllw pe insta și a văzut după ca locuim in același oras

| Maria1789 explică (pentru S4I7):

Ce vr sa zici asta

| Salontanul a răspuns (pentru Maria1789):

Nimic. Un needucat care ii jigneste pe altii si apoi ii blocheaza.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

@ S4I7 De ce? Care ar fi motivul? Eu sunt un om realizat, am avut o cariera frumoasa, am o pensie frumoasa, am niste copii minunati (nu ca altii care pierd timpul pe TPU si jignesc sau sunt sovini), etc. De ce m-as plange? Mai mult. Sunt niste needucati care te jignesc si apoi te blocheaza. Exemplu: S4I7.hee hee

| Violleta2022 a răspuns:

Noi nu-l cunoastem si nu avem cum ghicii daca are 'alte intentii", odata ce a fost doar o simpla invitatie la film.
Mergi si intalneste-te cu el, vorbeste cu el, cunosteti-va si vei vedea ce-i poate capul si ce intentii are.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu îl cunoști bine, să te mai gândești.

| Alverto a răspuns:

Mare greșeală. Mai mare greșeală e sa îl placi și să spui că vrei sa fii într-o relație, care de fapt va ține câteva luni. Relațiile pe internet nu sunt sigure și nici durabile. Un lucru inteligent ar fi să întâlnești băieți calumea in realitate, care au viziune despre viitor și au obiective, și pe care ii cunoști bine sau va trebui să îi cunoști. Sunt șanse minime sa nu fie o pierdere de timp dacă ieși cu el. Intreba-te, daca ar putea să iasă cu o fata mult mai bună decât tine și mai frumoasa ar face-o sau nu? Eu zic că evident da. Așa că nu prea are rost

| Den1sa a răspuns:

Poti sa accepti invitatia dar sa iei pe cineva cu tine, eventual sa stie prietenii tai unde esti pentru orice eventualitate, sau ai putea sa ii spui ca vrei mai intii sa va cunoasteti mai bine