Schimba parola. Nu mai sunteti impreuna ce rost are sa-ti mai stie parola? Chiar asa greu e?
Vai dar am gasit ideea la problema mea, stiu deja faza asta cand baiatul cauta sa se asigure ca nu stii fete potrivite pentru el, mai bune decat tine. Si se baga in treaba ta cautand alta care nu e tu, sa se joace cu ea in treburile tale. Si apoi intri in belea ca ai facut tu ceva gresit sau zis, ca lumea habar n-avea de "problema" ta. Si tu habar n-ai ce se intampla cu lumea asta ca ai fi facut tu ceva care nu e facut de tine. Vezi cum iti schimba chestii pe cont si il foloseste in interes personal contra ta. Eu nu mi-am dat parola, dar desi am alt telefon inca pare ca au access la ecranele mele pare ca si calculatorul mi-l vede, desi am altele si n-am instalat nimic. Da se baga asa si face schimbari, iti schimba ei parola cand nu le convine ceva, si apoi se foloseste de aceasta posibilitate sa te controleze dupa chefurile sale.
Hei, cântă pe alt cont că cer prietenii bacșis. Habar n am ce i asta, dar mă rog.
Prunela întreabă: