| lorena66 a întrebat:

Buna TPU.
Recent am fost cu un tip o perioada scurta (relatie la distanta) si ne-am dat instagramul unu altuia ca sa vedem ce are si celalalt pe acolo. Eu n-aveam nimic de ascuns cum nu sunt mai niciodata genul care sa ascundă conversatii. Dar faza e ca mi-am lasat aceeasi parola de atunci(inca vorbim in fiecare zi chiar daca nu mai e relatie) si cum ar veni, il tot vad activ pe contul meu. "Activ in urma cu 18 minute". Ah. Nu vreau sa stric nici eu nimic pe aici, nu ca as fi dependentă de el sau ceva, dar mai bine un prieten in plus decat un dușman si la ce ma gandeam? Sa-i dau subtil un mesaj de genul "auzi daca intri pe contul meu, sa nu-i lasi pe ceilalti in seen, mersi". Ceva ce sa fie sarcastic si sa-i dea de inteles ca l-am prins. Umor.

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Schimba parola. Nu mai sunteti impreuna ce rost are sa-ti mai stie parola? Chiar asa greu e?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Vai dar am gasit ideea la problema mea, stiu deja faza asta cand baiatul cauta sa se asigure ca nu stii fete potrivite pentru el, mai bune decat tine. Si se baga in treaba ta cautand alta care nu e tu, sa se joace cu ea in treburile tale. Si apoi intri in belea ca ai facut tu ceva gresit sau zis, ca lumea habar n-avea de "problema" ta. Si tu habar n-ai ce se intampla cu lumea asta ca ai fi facut tu ceva care nu e facut de tine. Vezi cum iti schimba chestii pe cont si il foloseste in interes personal contra ta. Eu nu mi-am dat parola, dar desi am alt telefon inca pare ca au access la ecranele mele pare ca si calculatorul mi-l vede, desi am altele si n-am instalat nimic. Da se baga asa si face schimbari, iti schimba ei parola cand nu le convine ceva, si apoi se foloseste de aceasta posibilitate sa te controleze dupa chefurile sale.

| troleibuz a răspuns:

Schimba parola. Nu mai fi copila.

| christall a răspuns:

Schimba parola. O sa-si dea seama de ce.

| Cutiuta123 a răspuns:

Hei, cântă pe alt cont că cer prietenii bacșis. Habar n am ce i asta, dar mă rog.