| bogdan8907 a întrebat:

revin cu o intrebare pentru voi sper sa ma ajutati cat mai rapid! samptama viitoare eu impreuna cu prietena mea facem un an de cand suntem impreuna, nu stiu ce sa ii cumpar, de ziua ei i-am luat o pereche de cercei, de craciun un ursu; let urias si inca o pereche de cercei, de ziua indragostitilor i-am luat o cutie de toffifi biascuitiii preferati si un sarut ffffff lung.va rog ajutati-ma, eu m-am gandit la o micuta bijuterie din meli-melo un buchet de trandafiri rosii si multe poze cu noi doi impreuna+ o zi impreuna numai noi 2. ce ziceti? dau funda lla cel mai bun

3 răspunsuri:
| andreik7 a răspuns:

Eu zic sa fie ceva special ce nu ai mai facut pana acum.du-o intr-un loc care-i place cel mai mult si fai o surpriza acolo nu stiu gandeste-te si tu la ceva surprinzator sa tina minte toata viata asta

| Tynnna a răspuns:

E foarte buna ideea ta. ca bijuterie mie mi se pare dragut un medalion ce se deschide si in care poti pune o poza mica cu voi 2. :X Aniversare fericita!

| CamyLia a răspuns:

Poi incearca o bratara personalizata cu numele tau, tradafirii rosii suna bine si la fel si celelalte.