| Cristi_1137 a întrebat:

revin din nou cu o intrebare happy, azi la scoala(sunt clasa a9a) au venit 2 fete dintre care una pentru a ma cunoaste, idea e ca am incercat sa vorbesc cu ea(nu sunt tipul de om cu vrajeala sau nesimtit) doar cateva intrebari pentru a lasa o impresie buna big grin, totusi ea i-a zis prietenei cele mai bune ca sunt dragut(mi-a placut sa aud asta) problema e ca nu prea stiu cum sa ma mai bag in seama si ce sa ii mai zic? cum pot incepe sa o cunosc, si sa incep o relatie cu ea?(fata arata foarte bine) nu stiu prea multe despre ea, doar ca ii mai place de un coleg negru care nu o prea vrea, aici nu prea e vorba de timiditate, dar oricum va multumesc pentru orice raspuns ajutator tongue.

Răspuns Câştigător
| babzibazatu a răspuns:

Vorbiti mai mult despre ce faceti voi in timpul liber si cautati-va activitatile comune. Odata ce ai gasit niste activitati comune (sau poti chiar sa-ti organizezi activitatile tale astfel incat sa fie comune cu ale ei), poti sa treci la urmatorul pas, sa te apropii mai tare de ea, sa-i spui ce simti pentru ea si probabil vei avea un raspuns pozitiv. Chestia e ca trebuie sa faci toate astea relativ rapid, fiindca altfel exista posibilitatea sa te apropii de ea intr-atat de tare incat sa nu te vrea ca iubit ci doar ca amic, sau poate sa ti-o "fure" altcineva.

Oricum eu iti urez succes! big grin