| Luana_2583 a întrebat:

revin din nou cu o intrebare. [va rog aveti rabdare si cititi pana la sfarsit]
sunt foarte trista in ultima vreme.
DECI : s-o iau cu inceputul.
Am fost 5 luni cu un baiat pe care l-am iubit foarte mult dar ne-am despartit intr-un final fiindca ne plictisisem amandoi. I-am spus prietenei mele ca vreau sa ma impac cu el. peste 1 luna i-am vazut sarutandu-se si si ea mi-a spus ca ei 2 sunt impreuna. eu nu am mia vorbit cu ea de atunci [de 3 luni nu mia vorbim]. Ea mi-a spus ca EA nu mia vorbeste cu mine fiindca e suparata si nu inteleg de ce. ea chiar nu are nici un motiv!
No. mai departe.
Dupa 3 luni de ura reciproca am inceput sa ii pun piedici la scoala si sa ii dau cu usa in cap. laughing. big grin
Faza e ca ea i-a intors pe toti prietenii mei [de la bloc impotriva mea]. Probabil mi-a bagat strambe pe la spate. altcumva nu'mi explic! Deci nimeni nu mia sta cu mine. in afara de un baiat care ma place. :\ Am stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca poate am facut eu ceva de nu ma mai baga in seama dar nu e adevarat. stiu sigur. deci nu m-am certat cu nici unul dintre ei si nu am vorbit urat. toti de la bloc eram prieteni buni de 7-8 ani. nu stiu ce sa mai fac sa rezolv problema. ce ma amcina cel mai mult e ca ii vad emreu impreuna [fosta prietena si fostul iubit],, cei de la bloc nu mai stau cu mine,, si ca ea imi abga strambe pe la spate si unii o cred.
Chiar nu stiu ce sa mia fac. Ajutati-ma va rog!

>PS scuze daca sunt greseli gramaticale sau cuvinte incurcate. laughing. M'am grabit. big grin

Răspuns Câştigător
| best78 a răspuns:

Daca ei au preferat sa te dea la o parte desi amandoi se considerau prietenii tai gandeste-te ca ti-au facut un favor desi poate nu te simti ca si cand ar fi facut acest lucru.Adica nu merita sa fie prietenii tai.Incearca sa iti gasesti alt grup si ai sa vezi ca iti va fi mult mai bine iar ei vor fi oarecum gelosi pe ceilalti prieteni ai tai. Daca ea ar fi fost prietena ta chiar daca era cu un fost de al tau nu trebuia sa te dea la o parte.Fii tare si arata-le ca meriti mai mult.

4 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Aparte ca peste tot in loc sa scrii mai ai scris mia si m-ai zapacit, am inteles.solutia ar fi sa te indepartezi de ea un timp si sa o lasi in pace asa te va lasa si ea

| AndaWest a răspuns:

Nu ai de ce sa te scuzihappyziceam doar asa

| Fluturas_5488 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa discuti cu ei.Sa clarifici lucrurile.Probabil asa ar fi cel mai bine.Succes:*

| Luana_2583 explică:

@ σяίgίηaℓ : scuze. big grin dar chiar m-am grabit.