Tu esti singurul care poti sa-ti infranezi teama asta. tot ce scrie pe net sunt niste sfaturi orientative, care in general fac referire la indrazneala si tupeul de a vorbi cu persoana pe care o placi despre sentimentele pe care le ai pentru ea. in cazul tau sfaturile de pe diverse site-uri nu sunt intocmai potrivite. tot ce trebuie sa faci este sa-ti asculti inima ( nu mintea - pentru ca mintea are tendinta uneori sa gandeasca prea logic, prea pesimist, prea constant cum de altfel se intampla si cu tine ). in general sentimentele pe care le ai nu trebuie analizate cu creierul ( care este exact, precis ) ci cu inima care are o altfel de perspectiva ( si anume : daca iti place de cineva atat de mult nu mai conteaza ce zic cei din jur, nu conteaza nici ceea ce se va intampla dupa ce-i vei marturisi ce simti, conteaza doar faptul ca trebuie ca persoana respectiva sa afle cu orice pret ). incearca sa nu te mai subestimezi, sa nu te mai descurajezi pentru ca totul este posibil. poate ca veti incepe doar cu o relatie de prietenie insa si asta este un pas important. nu mai fi atat de pesimist si incearca sa nu mai anticipezi ce s-ar putea sa se intample. fii increzator, optimist pentru ca, iti spun eu, este mult mai bine. nu-ti mai bagi singur in cap tot felul de ipoteze neadevarate si care au 1% sanse sa se intample in realitate si incepi sa-ti faci curaj. succes
In primul rand trebuie sa obtii incredere in tine, sa fii sigur pe tine, sa nu te pierzi in fata niciunei fete.
De ce ar fi ea mai speciala decat tine ca sa te intimideze?
Cauta si fa-ti prietene bune in randul fetelor. Ele te vor invata sa fii in largul tau alaturi de ele, le vei cunoaste si-ti vei da seama ca nu are rost sa fii timid si sa te pierzi in fata fetei, caci si ele la randul lor poate au mai multe complexe si sunt mai timide decat tine.
Esti un baiat ok, nu are rost sa pierzi vremea.Si ce daca te refuza? asta e, doar nu te mananca.si ce daca se intampla sa nu te placa? mai sunt o mie de alte fete care poate te privesc cu coada ochiului si isi doresc sa fie cu tine.
Cauta un test dintr-ala tip mass si trimite pe mess, sa afli ce parere au fetele din lista ta de mess pentru tine.
Si eventual, cauta-ti o prietena cu care sa vb doar pe mess sau la telefon pentru inceput, vei avea mai mult curaj sa comunici cu ea, nu va vedea ca te inrosesti, ca te fastacesti, etc.
pupici
Buna.de ce draga nu te impaci cu tine? arati foarte ok.
deci trebuie sa te uiti mai anume la ea, sa ii zambesti, mie una mi se pare "fermecator" cand vad tipul de care imi place zambind, si poti sa arati si ca chucky mai pe romaneste-englezeste, am realizat singura ce fata avea un baiat de care mi-a placut, dar imi placea de el
pup-o pe obraz, jucati cu un grup de prieteni sticluta unde trebuie sa va pupati pe obraz si trebuie sa vina si randul vostru o data si o data
nu ii spune in fata ca o placi, o sa o sperii.se intelege suptil doar prin modul cum o privesti.
vorbeste cu o prietena de a ei, ea o sa fie curioasa si daca este prietena ei buna o sa aiba tupeul sa intrebe ce ati discutat.
poti sa intrebi un prieten de-al ei ce crede despre tine (sa intre cu ea intr-o discutie pana ajung usor usor la acel subiect).
ai cam atat, altceva nu stiu ce as putea sa iti mai zic
multa bafta si te rog trimite-mi si mie mesaj daca reusesti ceva
te pup:*