| speranata a întrebat:

TPU...:-s am si eu o intrebare, mi-am comandat de la Lady`s {metropolitan] nise lantisoare si cateceva si atunci eram sigura ca mama mi le v-a plati dar acum pentru ca am loat o nota mai mica la scoala nu cred ca le mai plateste, nu i-am spus ca m-a facut comanda ca oricum mereu cand imi faceam mi le platea decat ii ceream bani, dar acum nici nu vreau sa ii mai zic ca sunt aproape sigura ca nu imi mai da... ce ziceti sa imi string eu bani? ce ziceti sa fac? Funda +voott

Răspuns Câştigător
| Coconut a răspuns:

Eu zic sa iti strangi bani, chiardaa e posibil sa iti plateasca mama ta pordusele. de asemenea, incearca sa mai economisesti din cand in cand ca sa ai pentru situatii de genul acesta. explica-i mamei tale ca o nota nu te reprezinta, si ca poti sa ti-o indrepti. Succes!:*

3 răspunsuri:
| speranata explică:

POi SandrA cand am comandat eram sigura ca imi v-a plati dar in timp s-au schimbat lucrurile rolling eyes

| Lorrik a răspuns:

Incearca sa strangii banii, iar daca stii kn nu poti sa ii strangi incearca sa iei o nota mai mare la cel obiectbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strange tu si nu te mai baza atat de mult pe mama ta. Ce o sa faci cand o sa fii mai mare? O sa mergi la mami sa iei bani pentru datorii si cheltuieli? Apuca-te si strange si inainte sa mai comanzi ceva, ai grija cum, cand si cat comanzi!