| AnnaSlv a întrebat:

S-au petrecut niște evenimente în viata mea pe care vreau sa le povestesc și de asemenea sa aflu și părerea voastră. Ma place sau nu?
Povestea începe cam asa, am o prietena căreia i-am mărturisit la o beție ca vreau sa îmi îndeplinesc o fantezie cu ea(suntem ambele fete). Nu a părut deloc deranjata, ba chiar mi-a și spus când ar fi disponibila. Într-un final nu ne-a permis timpul niciuneia sa o facem. Dilema pentru mine a apărut abia după. Nu știu dacă și ea are o atracție pentru mine, ma baga la bănuieli anumite gesturi pe care le face.
După întâmplarea aceasta mi-a arătat sânii ei, mai exact piercing-urile pe care le are în sfarcuri. Am participat împreună la o petrecere unde s-a amețit puțin și la un moment dat m-a întrebat asa din senin, ce vreau de la ea, sa o sărut, sa o ating în anumite zone. Nu am răspuns nimic.
După aceea am întrebat-o de ce m-a întrebat asta, a spus ca pur și simplu. Atunci am întrebat-o eu dacă și-ar dori asta, ea mi-a spus ca "poate" și ca ar dori ca asta sa se întâmple natural. Eu i-am spus ca nu prea e posibil pentru ca nu sunt chiar asa dese datile când ne vedem și suntem singure, ca asta sa se poată întâmpla natural. Acum revin cu întrebarea, voi credeți ca simte o atracție pentru mine? Eu am început sa o plac și nu as vrea sa îmi fac speranțe false în ceea ce o privește.
Pupici! Fără jigniri și alte cele. Ofer fundita

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi exact ce intentii are.
Incearca sa nu te atasezi prea mult de ea.

| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea este ca ar face acest pas dar ca nu stie daca poate avea incredere in tine. Ar fi trebuit sa ii spui ce doreai de la ea cand te-a intrebat. Ai parut nehotarata.
Incearca sa petreceti mai mult timp impreuna, sa aveti activitati comune. Gasiti-va timp pentru asta si lasa lucrurile sa vina de la sine. Asta daca doresti o relatie, ca pentru o aventura lucrurile ar fi mult mai simple.

| Șurubelniță a răspuns:

Mie mi se pare că tipa îți împărtășește fantezia. Nu te place, dar ar vrea să încerce chestii noi, e deschisă la minte și din moment ce poate să facă asta, de ce nu? Până la urmă tu ai venit cu propunerea, ea a acceptat, acum dacă tu nu îți mai dorești asta atunci poți oricând să renunți la idee.
Dar dacă încă mai dorești să îți îndeplinești fantezia, cheam-o pe la tine, luați ceva alcool la bord și distrați-vă!