Trebuie sa intelegi ca tipu n mai vrea sa Fie cu tine -Ai fost doar o experienta pentru el si atat! O bunciune ca el nu va duce lipsa de Puicute stai lina. Uitat-te in Ograda si vezi ce ai pierdut. Oricum meriti asta pentru ca si tu ai dat cu picioru lu fostul pentru un dute-Vino...Aiurea Gandire ai :-p!
Daa... eu nu am dat cu picioru nimanui fost a dat cu picioru...Dar de unde sti tu ca el e bunaciune? si cat despre fost el a dat cu picioru, a fost un nesimtit si vorbea urat si in + doar vorbele erau de el., spunea te iubesc prin mesaje si fata-n fata parca eram 2 necunoscuti.
Deoarece si Pt ca nu e o Regula ca baietii trebuie sa faca ei intotdeuna Dulcegariile. Puteai si tu sa ai dai una in barba la animal sa se trezeasca la Realitate -Ca sa observe ca are langa el o Buburuza nu o Gluga de coceni.Ce sa va fac daca nu Comunicati si nu va spuneti direct ce va deranjeaza.Cat despre afectiune -E o mare Problema in Ziua de azi -Voi fetele cand iesite cu iubiii sa zic asa -mai chemati si vreo 2.3 Pretene ca asa e mai marfa -Pai proost o Fi ala sa te sarute de fata cu atatea curioase -E de prost gust.Trebuie intr-o relatie sa ai si clipe de Intimitate si de Tandrete -Nu toti baietii pot sa Isi arate Sentimentele in vazu Lumii!:-p.
Am fost la intalnire doar o data cu prietena mea atunci cand a fost si frateso iar prietena mea statea cu fratesoo.