| Ana_6400 a întrebat:

happy Sa incep. Anul trecut am fost impreuna cu un baiat, vreo doua saptamani laughing, apoi am realizat ca de fapt si-o batut joc de sentimentele mele. Pot sa spun ca m-a durut nah, dar am trecut peste asta. M-am indragostit de altcineva, si inca sunt. Acum, anul asta, baiatul iar vrea sa fie cu mine, banuiesc ca tot pentru a-si bate joc. laughing
Eii bine, mi-a spus pe Messenger, ca ar vrea sa fie iar cu mine, si daca vreau eu. Eu am bufnit in ras, si i-am zis ca nu pot sa cred, etc.
Atunci a spus ca m-a sters gata, ca's egala cu zero in fata lui.
Bun, a durat ceva timp, in care n-am mai vorbit deloc cu el, si-mi trimite mesaje ca isi cere scuze, i-am zis ca apreciez, si ca asta e, totul a trecut.
Apoi spune ca "Ai zis ca ce'a fost a fost. O sa mai vedem."
Bun, l-am lasat asa. Acum tot vorbeste cu prietenul lui ca ar vrea sa fie cu mine etc, eu i-am explicat ca nu vreau, ca n-am nimic cu el. El vine asa stiti, si incearca sa ma cuprinda de mijloc, sa ma ia in brate, si nu-i permit, caci el e invatat sa faca cu toate la fel, si zice ca am ceva cu el.
I-am zis si prietenului lui ca nu-mi doresc o relatie cu el, ca nu mai simt nimic pentru el!
Nu stiu, cum as putea sa-i mai explic, fara sa-l ranesc, desi ar exista si posibilitatea de a-si bate joc, doar ca sa-si incerce norocul.
Voi ce spuneti?

3 răspunsuri:
| princess_9789 a răspuns:

Fara sa il ranesti?
Nu ti se pare ca esti prea scumpa, din moment ce el si-a batut joc de tine? Eu zic ca ar fi bine sa ii spui: MA BAIATULE, nu vorbesc romana? am zis ca nu vreau sa fiu cu tine pentru ca nu am niciuun sentiment fata de tine. daca vrei sa lasi loc de buna ziua, bine. daca nu, iarasi bine.Priceput?
fii mai dura. Un nesimtit din moment ce si-a batut joc de tine si cu toate fetele fce la fel. Taie i aerul asta de " shmecheras"

| Ana_6400 explică:

Asa m-am gandit si eu, da' totusi vreau s-o termin in mod pasnic. Nu vreau sa-mi poarte pica, si sa ma lase in pace, sa se resemneze, da' parca vad iar spune "Ba, ce c. v. a e Ana"

| Vasilina a răspuns:

Buna...Ana daca te vorbeste urat pe la spate poti sa fi sigura ca nu te iubeste si ca nu vb sincer cu tinebig grin
fi indiferenta si mai dura!laughingfa-l sa se simta km u te-ai simtit at cand ai aflat ca si-a batut joc de sentimentele tale.big grin