| MinyMika a întrebat:

Sa incep cu inceputul, eu ma intelegeam foarte bine cu colegii mei pana in clasa a 5 a. De atunci ei nu ma baga in seama, nu vorbesc cu mine si toate astea cred ca provin din faptul ca eu invat acasa, nu ca ei, iau note bunicele in comparatie cu ei si pe langa asta eu nu fumez si nu fac alte "prostii" ca ei. Alt lucru ar fi ca fetele "fitoase", ca in orice clasa exista astfel de specimene, se uita de sus la mine pentru ca eu nu am avut primul iubit decat la 14 ani. Cum as putea sa ma reimprietenesc cu majotiatea din ei, fiind faptul ca 2 -3 m-au scos si de la prieteni de pe fb si sa nu se mai poarte asa?

4 răspunsuri:
| madddd a răspuns:

Scuze, dar cred ca in cazul tau nu se mai poate face nimic.Concentreaza-te doar pe treaba ta, nu te mai gandi la ele. Daca se comporta asa cu tine inseamna ca nu sunt de nasul tau si ca sunt prost crescute.

| thalyslly a răspuns:

Nu trebuie sa te intereseze parerea nimannui
prieteni vin si pleaca

| RedFantasy a răspuns:

De ce vrei sa te imprietenesti cu niste persoane care nu te merita, care nu iti cunosc calitatile, care nu te apreciaza pentru ceea ce esti si care te judeca? Esti superioara fata de ei prin faptul ca tu ai facut niste alegeri bune, ca nu te iei dupa altii si te intereseaza viitorul tau.
Nu te imprieteni cu ei ca sunt sub standardele tale. Nu cauta acceptarea celorlalti, simte-te bine cu ceea ce esti si nu lua in seama parerile lor. Cauta niste persoana care au interese comune cu ale tale, care invata bine si cu care ai ce discuta.
Succes :X

| madddd a răspuns:

Eu zic sa nu le baci in seama, nu sunt bine educate daca se poarta asa cu tine.Crezi ca lor le-ar pica bine daca cineva le-ar trata asa? Bineinteles ca nu! Nu te mai gandi la ele, ca nu merita!