| Koody5 a întrebat:

Sa incepem cu inceputul: acum 1 an m-am mutat la o noua scoala, cea mai buna din oras. Toate bune si frumoase pana cand, dupa 2 saptamani de la inceperea scolii, au inceput predarile si ascultarile. Ma descurcam destul de bine la aproape toate obiectele. Intr-o zi, la ora de romana, am fost ascultata ("surpriza"). Si, fara sa ma astept, am luat un 4. In primul rand, l-a pus in pix si in al doilea rand nici macar nu mi-a explicat cand ne-a dat tema (din tema m-a ascultat) cum se face. Nici un coleg nu mi-a spus cum se rezolva si astfel am luat 4.

Anul acesta am fost IAR ascultata la romana, de data aceasta, mai tarziu (3 saptamani). Am luat 4, desi stiam foarte bine materia si mi-a pus in pix. La toti ceilalti colegi le-a pus nota in creion, cu toate ca a fost o fata care a luat 9. Tin sa spun ca am trecut la catalogul mare (cel definitiv) si toti, deci toti colegii mei, au luat la romana nota in creion. De ce imi face asa profesoara? Si da, m-am uitat foarte putin la nota, la ora ce a urmat dupa romana si intr-adevar am luat 4, dar nu am vazut exact cu ce a scris, pentru ca profesoara de muzica a dat pagina foarte repede si am vazut din fuga nota.

1. Vreau sa stiu de ce mi-a pus-o in pix;
2. Vreau sa stiu (din ceea ce v-am spus mai sus) la ce naiba se asteapta de la mine, cu toate ca stiam la perfectie materia;

In legatura cu parintii, nu le-am spus de nota, dat fiind faptul ca eu ma gandesc ca vor fi negri de suparare...In fine, multumesc anticipat de raspunsurile ce vor urma, sper bune si dau FunditA la cel mai motivat raspuns. Multumesc inca odata!

2 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Buna.parerea mea este ca respectiva profa.are ceva cu tine.mai sunt si asfeli de profesori. poate i-ai facut ceva.sau are ciuda pe tine.
Sfat. vorbeste cu colegii sa vezi daca sunt de partea ta. fa-ti curaj si spune-le parintilor.si roaga-i sa mearga cu tine la director.si impreuna cu colegii. puteti face cerere sa va dea la alt profesor.
Si cat mai repede.sa nu cumva sa se intample ca profa sa te lase corigenta sau mai rau.
Mult succes si ai grija de tine

| FanMJJ a răspuns:

Cred ca are ceva cu tine profu/a asa fara motiv, asa am patit si eu anul trecut la romana, si la chimie, la romana anul trecut ne-a ascultat din scrisoarea a 4a, toti au spus 5-6 versuri doar eu toata poezia, si cand am intrebat-o de ce toata mi-a zis ca asa vrea ea, imi venea sa ii zic, va spun si eu 5-6 versuri ca asa vreau eu rolling on the floor, cand mi-a zis sa o zic am zis ca nu vreau, si mi-a pus 4, mai sunt uni profesori care fac asa,