| AsusV2 a întrebat:

sa ma prezint sunt un baiat oarecare de 13 ani ( 3 luni fac buletinu ) si na sunt indragostit recunosc ca sunt foarte timid si ma bucur ca pot sa ma descarc aici m-am indragostit de o fata de 14 ani, ( eu sunt a 8-a ma dat de la 6 ani la scoala pentru ca, nu ma laud, sunt cel mai destept din cls ) fata fiind tot a 8-a dar alta clasa faza e ca suntem diferiti cu totu sad. ea e frumoasa si desteapta ( blonda ochi albastrii, medie generala la cls a 7-a 9, 86 ) se intelege cu toti bine are multi prrieteni si etc... SINCER SA FIU din cls a 6-a respectiv 2 ani o placbig grin bineinteles ca am avut prietene dar cum sunt eu asa de timid doar cu o fata am reusit sa ma sarut crying nu pot sa imi iau gandu de la ea. va dati seama atat timp? ma streseaza asa mult si faza e alta daca ar fi sa-i zic ca o plac iasi zice pentru ca nu e prima oara... dar faza e ca mi-e frica de ce o sa se intample. gen scuze nu te cunosc sau nu esti genu meu ( adica sa imi franga inima ) va rog credeti-ma sunt foarte disperat
A da... si sa nu uit eu stau la o distanta de 5-6 km de ea... ea e invatata sa umble prin mall de exp dar eu nu sad si na mie jena cand intru pe contul ei de facebook si vad poze din mall de exp sau din herastrau crying!
PS : daca stie candva o modalitate in care s-o uit... spunetio cu mare placere

PS2: scuze pentru semnele de punctuatie gresite gen mie si nu mi-e dar pe fuga asta e big grin!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea nu se uita indiferent de distanta... poate dupa mult timp cand nu o mai vezi o sa o uiti dar cand o vezi o sa iti fie greu.complicat daca este in scoala cu tine.Eu zic sa incerci sa vezi daca te iubeste, si daca o sa zica nu, macar sti ca ai incercat. Daca vei fi impreuna cu ea totul va fi bine si daca nu atunci o sa iti fie mai usor sa o uiti.probabil gasesti pe altcineva!
Ps: daca vrei sa-i spui unei fete ca o iubesti, NICIODATA sa nu trimiti pe altcineva sa ii zica. uram asta. Daca esti mai timid spune-i pe mess si o sa fie mai usor.Success!

Întrebări similare