| Nico23458 a întrebat:

Bună TPU!

Să vă povestesc ceva.
In primul rând recunosc că sunt o persoană foarte timidă, nu prea vorbesc cu colegii și sunt foarte sensibilă, plâng destul de des și pentru niste lucruri neimportante.

Într-o zi, in ora de engleză m-a prins doamna profesoară că nu scriam, toți colegii se uitau la mine și șușoteau. In acel moment am inceput să plâng. Ceilalți colegi care n-au scris au luat 2, iar eu nu. Diriginta mi-a ținut partea si de atunci cred că au ceva cu mine și îi înțeleg, știu că e vina mea.
Săptămână trecută s-au hotărât să fugim in grup de la ultimele 2 ore. Eu n-am vrut sa plec. După ce au plecat ei s-au întors 2 colege. Când am ajuns acasă și am intrat pe grupul de Facebook al clasei am văzut că mă făceau fraiera, făceau mișto de mine. Nici măcar n-am avut curajul să citesc toate mesajele. Le-am spus și de acele colege care au rămas, dar de ele nu au zis nimic, doar de mine. Într-o zi o colega a trecut pe langa mine și s-a lovit de mana mea. Mi-am cerut scuze, dar ea s-a uitat urat la mine.

Știu că tot ce se întâmplă e din vina mea, mă urăsc pentru că m-am purtat așa. Mi-e rușine să mai merg la școală sau să dau ochii cu ei pe stradă.
Ce ar trebui sa fac? Daca vorbesc cu cineva despre asta vor spune că sunt pârâcioasă.

3 răspunsuri:
| Chubby2104 a răspuns:

Încearcă să te schimbi. Nu e ideal să devii o persoană mega sensibilă, dar niciuna fără sentimente. Și chiar de ei nu te suportă, nu ai de ce să te consumi. Învăță pentru tine in continuare și nu îi băga în seamă.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu te mai consuma atat, doar nu ii mai baga in seama.

| Elide a răspuns:

Crede.ma ca te pot intelege mai bine decat oricine pentru ca am trecut si eu prin ce treci tu.Sunt niste oameni de nimic care nici nu stiu sa se comporte si trebuie sa te comporți ca atare cu ei..trebuie să te faci respectată în clasa aia sa nu te ia nimeni la mișto fa.te indiferentă și rea si asta ii va șoca si vor mai avea discuții ci tine.si cine se ia de tine nu mai tine cont si da.le replici.