| CriStiNa_2000 a întrebat:

sa va povestesc direct ce mi se intampla. De 2 saptamani st cu un baiat mai mare ca mine. ne vedem f rar. de exemplu ultima oara l.am vazut acum 7 zile! el cauta motive.sa nu iesim. zice ca e obosit de la munca.etc. astazi l.am simtit f rece.la tell n.am vbt dlk...oh go on! Pe altcineva nu are, st f sigura...ptc putea sa ma paraseasca pe mine si sa ia persoana respectiva. voi ce credeti ca ar trebui sa fac?! sad Funda pentru cel mai bun rasp.

Răspuns Câştigător
| Laviutzza a răspuns:

Buna! pai ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ca daca nu iesiti impreuna relatia nu poate functiona,iar tu nu te simti bine in felul asta. Daca va iubiti normal e sa iesiti impreuna,si sa va petreceti timpul alaturi unul de celalalt,pentru ca asa e firesc:***ca nu vrea nici asa, cel mai bine ar fi sa gasesti pe altcineva, dispus sa fie deschis relatiei.Mai sunt o gramada de baieti care ar face orice pentru o relatie.Nu merita cineva care are atata indiferenta de oferitstraight face. Sper ca te-am putut ajuta pup:*:*:*

2 răspunsuri:
| pynnk a răspuns:

Vb cu el si spune-i ce te deranjeaza

| ºPishcotº a răspuns:

Sa vorbesti serios cu el...chiar daca nu te asculta. Daca nu incgeie relatia cu el si gata.Mai sunt baieti ca el.dar ca tine nuhee hee:X

Nu merita sa plangi dupa cineva care nu-ti acorda destula atentie!

Ceao!:*