| ymary a întrebat:

Sa va spun care este problema mea... M-am indragostit de un baiat, lasandu-ma pacalita de niste ochi frumosi si un zambet perfect. Acum, ca l-am cunoscut mai bine, am realizat ce personalitate urata are. Problema este ca i-am spus ca il plac, dar nu a putut fi nimic intre noi din mai jukte cauze, lucru care, acum, chiar ma bucura. Insa acum, m-am apropiat de cel mai bun prieten al lui, care, desi nu este vreo frumusete, are un caracter extraordinar si am realizat ca asta conteaza mult mai mult. Ar trebui sa ii spun si lui ca il plac? Sau sa nu o fac, tinand cont ca ei sunt cei mai buni prieteni si e probabil ca el sa fi aflat deja ca mie mi-a placut de prietenul lui. Ajutati-ma va rog! :* Funda!

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Salut!
Daca iti da de inteles ca te place si el, spune-i. Daca nu ai habar, bate apropouri si vezi ce iese. Nu spun ca e un lucru rau sa ii spui asta, dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui prietenului lui(cel cu caracter bun) ca il placi si daca cel caruia i-ai spus ca il placi(baiatul cu ochi faini si zambet perfect) te intreaba daca iti mai place de el sa ii spui ca nu si ca te-ai indragostit de altcineva.

| Biiskrem a răspuns:

Spune-i ăluia că îl placi. Primul, cel cu caracter dezonorant, poa' să mănânce căcat mult și bine. happy Te-ar interesa părerea lui? Sau ce i-ar spune prietenului său? Nu-ți mai face atâtea griji.