| iiGabytsa a întrebat:

Buna TPU . Sa va spun ce s-a intamplat. Eu plac un baiat din clasa a 4-a . In clasa a 3-a mi-am bagat internet si mi-a cerut prietenia . In acel timp nu mi-a placut de el , si i-am spus nu . Acum sunt clasa a 8-a si il iubesc la nebunie.Nu stiu ce sa fac ca sa nu isi dea seama.Si parintii mei stiu si mi-au spus sa nu ii spun nimic,ca isi va bate joc de mine. P.S. : Sunt sora Gabrielei.Ea este plecata si am pus o intrebarepuppy dog eyes P.S.2 : Scuzati categoria` Fundita + Vot la cel mai bine motivat raspuns!

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Tu il iubesti dar el te iubeste? nu cred ca ar fi bine sa i spui si daca nu i spui el nu are de unde sa stie ca tu il iubesti, poate parintii tai au dreptate in legatura cu asta

| marelemik a răspuns:

Gusturile se schimba in timp... poti vorbi mai frumos cu el,sa stai mai aproape cu el, sa-i faci mici atenti, mai lasi cate un biletel... cam asa ceva.dar eu zic sa-i spui ca iti place de el dar nu cand este cu prietenii sai pentru ca atunci isi va bate joc de tine.si,daca o va face ia-ti gandu de la el pentru ca este un nemernic. sper ca te-am ajutat