La fazele astea îți dai seama de adevăratul caracter al omului. Nasol este că tipi precum derbedeul ăsta sunt mulți. Și nu asta este problema. Problema este că fete ok, care merită o relație normală ajung călcate în picioare și fără pic de încredere în sine. Actuala mea iubită a trecut prin ceva asemănător pe timpul când noi eram doar prieteni. Am ajutat-o în toate privințele. Am ajutat-o să își recapete încrederea în sine și să uite toate prostiile întâmplate. Și așa am ajuns unde suntem acum. Am să îți spun ce i-am spus și ei. Caracterul lui, este ăsta pe care îl vezi acum. Te-ai îndrăgostit de aparențe. Atât timp când el și-a bătut joc de tine, nu merită să mai stea în fața ta. Gândește-te, tot tu plângi după el și tot tu te simți ca ultimul om fără să ai pic de vină. O perioadă de timp nu vei mai avea chef de relații, dar chestiile astea vor trece cu timpul. Important este să vorbești cu cineva despre treaba asta. Crede-mă, omul ăsta nu e genul căruia să îi simți lipsa. Genul ăsta de oameni sunt oameni slabi ce se bazează doar pe aparențe. Asta pentru că la nivel de caracter sunt muci, sunt zero barat.
Baftă.
user449549 întreabă: