Bunaaa
Trebuie sa lupti daca il placi...Haide sa te ajut
Prima data trebuie sa afli cumva daca fata de care-i place lui [prietena aia a ta] simte ceva pentru el, daca il place
Apoi el ti.a zis ca -i place de tine.tocmai de aia nu poti renunta asa usor la el.Incearca sa te apropii de el, sa aflii ce-i place, sa faci ce face si el si sa il asculti Si dupa vei vedea ca nu va mai avea pchi doar pentru tine
Tu ce crezi ca ar trebui sa faci?
Eu zic ca ar trebui sa-l lasi in pace pe baiatul ala, nu te merita.Are vreun rost sa lupti pentru cineva care te trateaza ca pe o proasta si o place pe alta? Sunt multi baieti in jurul tau care poate te plac.Mai bine priveste atent in jur.
LUPTA ma daca il placi pe baiatu', trebuie' sa lupti! si uite, ajuta'a si tu cu un sfat.eu iubesc un baiat de 1 an si ceva,si am luptat pentru el, si abia saptamana asta a inceput sa.i placa de mine. zice ca's frumoasa foc, ca vrea sa fie cu mine.dar nu stiu ce sa cred! Ajuta'ma pls :X
Pai poate a zis ca i plk de ea doar sa se dea la ia si sa vada cum reactionezi si daca chiar il placi si tu pe el daca nu e asa lasa-l in pace si date si tu la un baiat si poate chiar un prieten de-a lui dai funda